Najnovije

DEMONSTRACIJA SILE: 150 vojnika Zapadne vojne oblasti Rusije napada i osvaja neprijateljski grad! (VIDEO)

Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je da je jedinica od 150 ruskih vojnika, uz podršku borbenih vozila i samohodne artiljerije uspešno izvršila zadatak "zauzimanja neprijateljskog grada" na poligonu u regionu Voronjež.

Vežba na Voronježu (Foto: JuTjub)

Iznenadnom vežbom obuhvaćen je jedan od garnizona Zapadne vojne oblasti, precizirano je u saopštenju Ministarsva odbrane objavljenom uz snimak. Blisku podršku pešadiji pružali su "utamanjivači tenkova" BTR-82A, dok je iz pozadine dejstvovalo samohodno artiljerijsko oruđe Nona-SVK. Šta sve može BTR-82A, pogledajte OVDE. Jedinica je uspešno izvela operaciju probijanja neprijateljskih odbrambenih položaja i izbacivanja neprijatelja  iz grada, saopšteno je iz Ministarstva. Osim toga, na poligonu je svoje umeće odbrane od "nezakonitih vojnih formacija" prikazala i tenkovska jedinica garnizona iz Zapadne vojne oblasti, čije je snimke Ministarstvo i objavilo:
Osim toga, u cilju pojačavanja borbene gotovosti na zapadnim granicama, danas je održana i rusko-beloruska desantna vežba eliminacije infiltrirane obaveštajno-diverzantske grupe: Izvor: RT, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA