Najnovije

POKLON ZA MINISTARKU Šešelj: Kupio sam gaće za Zoranu!

Nakon što je potpredsednica Vlade i visoka funkcionerka SNS-a kritikovala stranačke kolege i istakla da u SNS-a ima onih koji u sebi ne mogu da obuzdaju svog prvog šefa - Šešelja, oglasio se i lider radikala, koji je Mihajlovićevoj poručio da ona u sebi ne može da obuzda Labusa i Dinkića.

Šešelj (Foto: Jutjub)

Šešelj je otišao i korak dalje, te je otkrio da je spremio poklon za Zoranu Mihajlović, a radi se o donjem vešu!
Bura zbog izjave Zorane Mihajlović se ne stišava! Lider radikala Vojislav Šešelj osuo je paljbu po Mihajlovićevoj i podsetio na njene prve političke šefove.
- Ona, prvo, ne može u sebi da obuzda Miroljuba Labusa i Mlađana Dinkića, pošto je isti tip ličnosti - kazao je on i nastavio započetim stilom.
- Drugo, Zorana Mihajlović je politička olupina i moralna nakaza - istakao je lider SRS-a i otkrio da su radikali za potpredsednicu Vlade kupili poklon.
- Mihajlovićeva je svoj službeni boravak u NJujorku iskoristila da državnom karticom kupuje najskuplji mogući donji veš, zbog toga je Srpska radikalana stranka kupila jedne ogromne gaće da ih pokloni Zorani Mihajlović na prvoj sednici na kojoj ona bude podnosila neki izveštaj - kazao je on i dodao da taj poklon može imati još jednu namenu.
- Gaće su odlične kao jedro za jahtu Čedomira Jovanovića - zaključio je Šešelj.
Podsećanja radi, na izjavu Mihajlovieve juče su reagovale i njene stranačke kolege.
- Mislim da mnogi koji su došli u SNS imaju prve šefove, ne samo Šešelja, koje ne mogu da obuzdaju u sebi - poručila je Mihajlovićevoj koleginica iz Vlade Jadranka Joksimović.
Jorgovanka Tabaković, guvernerka NBS-a je rekla da neki jednostavno ne shvataju opšti interes stranke.
- Neki u SNS-u misle da u velikoj stranci koja je na vlasti ima onih koji su prihvatali samo dobre uticaje iz svog okruženja, ali i onih koji su iz stranaka u kojima su počinjali poneli uglavnom nepoželjne osobine i prevaziđene stavove. Problem je u tome što ima onih koji ne shvataju da je opšti interes iznad svega - istakla je Tabakovićeva.
Ulazak u NATO Srbiju bi učinilo vojnim protivnikom Rusije. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vojislav Šešelj: Žarko Laušević je monstruozni ubica!
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA