Najnovije

Evo kako je Vučić objasnio Nikolićev nedolazak na proslavu SNS

Predsednik Srbije i lider SNS izjavio je da sa Tomislavom Nikolićem ima dobre odnose i objasnio zašto ovaj nije došao na proslavu devet godina SNS.

Nikolić i Vučić (Foto: Jutjub/Pravda)

Dodao je i da je njegova stvar da li želi da dođe ili ne na proslavu SNS.
On je na pitanje N1 zašto bivši predsednik naprednjaka Tomislav Nikolić nije bio na proslavi devetog rođendana Srpske napredne stranke na Tašmajdanu, rekao: “Pitajte njega“.
“U petak smo se videli, razgovarali o odnosima sa Kinom i Rusijom, u subotu smo bili zajedno u Kragujevcu... Ja i kada ne budem predsednik SNS, a nećete dugo čekati da to vidite, osećaću je kao svoju i odazvati se uvek kada me zovu. Sasvim sam siguran i da je Nikolić uvek uz svoju SNS, a da li će biti na skupu to je njegova stvar“, rekao je Vučić. 
Nikolić je dok je bio predsednik napustio funkciju lidera Srpske napredne stranke čiji je bio prvi predsednik, a nakon završetka mandata nije se vratio u stranku. 
Pred predsedničke izbore u aprilu ove godine, SNS je odlučila da kandidat za predsednika Srbije bude Aleksandar Vučić, iako je Nikolić bio predsednik samo u jednom mandatu. Nakon toga, Nikolić je najavio da će se ipak kandidovati, ali je ubrzo odustao od te namere. 
Nakon izbora formiran je Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom na čije čelo je Nikolić stupio. 
Srpska napredna stranka u subotu je na stadionu Tašmajdan u Beogradu obeležila devet godina postojanja i rada, a među brojnim zvanicama nije bio i bivši predsednik naprednjaka Tomislav Nikolić. 
Lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je na Tašmajdanu da je Srbija značajno bolja zemlja nego što je bila pre pet godina i poručio da želi ubedljivu pobedu u Beogradu.
Pročitajte OVDE šta je Vesli Klark penzionisani general NATO preporučio Srbiji koju je bombardovao 1999. godine?
Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Tomislav Nikolić izgradio crkvu za kraj mandata.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA