Najnovije

JEZIVE TVRDNJE AMERIČKOG PUKOVNIKA: Vanzemaljci nisu dozvolili Americi da na Mesecu aktivira nuklearne bombe, sve su uništili (VIDEO)

Pukovnik američke vojske u penziji Ros Derikson tvrdi da je vlada SAD pokušala da detonira nuklearno oružje na Mesecu ali su ih vanzemaljci sprečili da to učine.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Tokom 50ih godina prošlog veka, Deriksonova zaduženja uključivala su održavanje inventara nuklearnog oružja i praćenje obezbeđenja tokom proveravanja bezbednosti oružja.
Što se tiče opštepoznatog, javnosti je poznato da deklasifikovani izveštaj od strane Centra za nuklearno oružje vazdušne mornarice  iz  1959. godine prikazuje koliko ozbiljno su razmatrali taj plan po imenu projekat A119. U suštini, oni su želeli da istraže sposobnosti oružja u svemiru, kao i da dobiju dalji uvid u svemirsko okruženje i detoniranje nuklearnih objekata u njemu.
Što se tiče informacija ispod, one verovatno idu dublje u Crni budžet.
Interesantno koliko je svet zainteresovan za televizijske serije kao što je „Čudnije stvari“ koja opisuje Odsek za energetiku i njihovo uključivanje sa vanzemaljskim stvorenjima i drugim čudnim činjenicama, a sa druge strane voljni da ignorišu američkog pukovnika visokog ranga koji je bio na vrlo odgovornoj poziciji u Odseku za energetiku godinama u vreme kada je sav nuklearni razvoj bio u žiži. On zaista zna o tome i interesantno je razmišljati o onome što još možda zasigurno zna.
„Takođe sam saznao o incidentima koji su uključivali nuklearno oružje, a među njima je bilo nekoliko nuklearnih oružja poslatih u svemir koji su uništili vanzemaljci. .. Na samom kraju 70ih i početkom 80ih, pokušali smo da stavimo nuklearno oružje na Mesec i aktiviramo ga radi naučnih istraživanja i drugih stvari, što nije bilo prihvatljivo u očima vanzemaljaca. Oni su uništili oružje pre nego što je došlo do Meseca.“
Postoji tajni snimak i Jeleninog svekra hapse zbog njega? Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ravna Zemlja - ogromne greške, lažni snimci lansiranja satelita
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA