Najnovije

OPERACIJA OD NAJVIŠEG ZNAČAJA: Sirijske snage u konačnom jurišu na najčvršću tvrđavu terorista! (VIDEO)

Sirijske snage i njihovi saveznici krenuli su u konačni proboj fronta kod avio-stanice T2 na krajnjem jugu Sirije, na međi pokrajina Homs i Deir Ez Zor.

Borbe za T2 (Ilustracija: Pravda)

Medijsko krilo Hezbolaha objavilo je snimke borbe koji prikazuju žestoke borbe sa teroristima Islamske države (ID) u okolini stanice koja je od vitalnog značaja za okončanje operacija protiv ID-a u Siriji.
Snimak započinje kadrovima artiljerijskog i vazduhoplovnog dejstva zabeleženim pomoću bespilotne letelice, nakon čega sledi prikaz žestokih borbi i uništenja jedne auto-bombe. Terorističko glasilo Amak tvrdi da su u borbama uništena dva vozila sirijskih snaga. Operacije u dubinama Sirijske pustinje, u blizini iračke granice obnovljene su 18. oktobra i neće biti obustavljane do konačnog oslobođenja terorističke tvrđave koja odoleva napadima sirijskih snaga još od sredine juna ove godine, prenose sirijski ratni reporteri navode svojih izvora.

Ekskluzivnu rusku reportažu iz štaba sirijskog generala Suheila al Hasana - Tigra, možete da pogledate OVDE.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

NI OGREBOTINE: Kompilacija snimaka direktnih pogodaka u ruski tenk T-72 u Siriji, bez ikakvih posledica po vozilo i posadu:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA