Najnovije

U Beogradu počela sa radom Škola geopolitike Aleksandara Dugina

U Beogradu je počela sa radom Škola geopolitike Aleksandra Dugina. Škola će se održavati jednom mesečno po 5 dana, a završava se u februaru 2018. godine, predavanjima profesora Aleksandra Geljeviča Dugina.

Aleksandar Dugin (Foto: Pravda)

Program Škole su načinili profesor Dugin i njegovi saradnici. Rad škole će voditi Centar za strateške prognoze iz Beograda i Međunarodni evroazijski pokret iz Moskve. Na prvoj seriji predavanja, koja su počela danas i koja drži Leonid Vladimirovič Savin, teme su: Osnove geopolitike, međunarodni odnosi, jednopolarni svet, umrežena geopolitika, evroazijstvo, gegrafija kultura i duboke analize regiona, kiber geopolitika, mnogopolarnost i strategija i moć.

U novembru, Školu će voditi Valerij Mihailovič Korovin, a glavna tema biće 'Etnosociologija'. Udecembru će Školu voditi Aleksandr Leonidovič Bovdunov, glavna tema će biti 'Četvrta političkateorija i multipolarnost'.  Poslednji deo ovog prvog školskog semestra, koji će se održati u februaru 2018. godine, vodiće profesor Aleksandr Geljevič Dugin.  Podsećamo da je Međunarodni evroazijski pokret, koji predvode Dugin i Savin, nedavno imao svoje predstavljanje u Beogradu, a više o tome saznajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Međunarodni evroazijski pokret u Beogradu.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA