Najnovije

PRVI SRPSKI FITNES STUDIO NA INTERNETU: Fiskultura onlajn fitnes izazov

Ukoliko ste razmišljali koje vreme tokom godine je najbolje da počnete da vežbate i fizički se aktivirate, odgovor je – uvek. Vaše telo će vam biti zahvalno, pročistićete misli, a mi vam otkrivamo kako da se za samo mesec i po dovedete u vrhunsku formu.

Ilustraija (Foto: Fiskultura.net)

Najteže od svega jeste naterati se i upoznati se sa najboljom ishranom koja će prijati vašem telu. Ono što bi moglo da bude rešenje jeste nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima – Fiskultura online izazov. U pitanju je prvi srpski fitnes studio na internetu koji će sa radom startovati 13. novembra (www.fiskultura.net)
Fiskultura onlajn izazov je prvi srpski fitnes studio na internetu. On kombinuje sistem vežbi i plan zdrave ishrane, sa elementima društvene igre u kojoj vredne nagrade osvajaju oni koji ostvare najbolje rezultate. To nije softver koji vam šalje predloge kako da vežbate, već zajednica koju čine profesionalni fitnes instruktori, u svakodnevnoj online komunikaciji sa članovima.
Kada se učlanite u Fiskulturu, očekuju vas brojni zadaci i izazovi, a za svaku od aktivnosti koju završite, dobijate poene. Program traje 6 nedelja, nakon čega svi članovi zajednice dobijaju mogućnost da glasaju za najupornije. Najbolje ocenjeni dobijaju nagrade, ali u ovoj igri nema pobednika i poraženih – svi  koji prođu kroz program, pobeđuju sami sebe! 

Glavna nagrada je vaš uspeh i transformacija koju napravite, vaše zadovoljstvo sobom. Pored te nagrade koju verujemo da će mnogi osvojiti, obezbedili smo zajedno sa našim partnerima prvu nagradu koja je novčana i iznosi 1500 evra, druga nagrada su dva vaučera od 500 evra za sportsku opremu Asics, dok je treća nagrada tri puta za dve osobe vikend na Zlatiboru u VIP Casa Club apartmanima.
Fiskultura onlajn izazov je idealan program vežbi za sve one kojima su brz tempo života i stalna zauzeća, do sada bili omiljeni izgovori za izbegavanje fizičke aktivnosti. Ma gde da se nalazite: kod kuće, na poslu ili na putovanju, vaš fitnes studio je sa vama, u vašem telefonu ili kompujetru. Dovoljno je samo da u bilo kom delu dana, odvojite 45 minuta za sebe. Stručni i profesionalni fitnes instruktori, uvek su tu da vas motivišu, ohrabre i koriguju. Svaki član ima ličnog fitnes instruktora i pristup zajednici koja međusobno komunicira, deli iskustva i – druži se! O svojoj privatnosti odlučujete sami, pa je moguće da u programu učestvujete anonimno, kao i da se sa ostalim članovima povežete putem društvenih mreža.
Fiskultura onlajn izazov koristi poznate softvere i aplikacije. Sve što vam je potrebno su dobra volja i dobar internet! Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA