Najnovije

PRELETAČEVIĆ OSNIVA STRANKU: Nisam istrošen štos, evo šta spremam za izbore...

Luka Maksimović, poznat po svom alijasu Beli Preletačević, "otkrio" je, u sebi svojstvenom maniru, šta sprema za izbornu trku u Beogradu i da osniva stranku - i to hiphopersku.

Luka Maksimović, alijas Beli Preletačević (Foto: Jutjub)

O tome da li će učestvovati na beogradskim izborima, Maksimović kaže: "Bliži se i Nova godina, pa ne znam da l' ću učestvovati i tu, a da ne pričam o beogradskim izborima".
NJegovu odluku, kako navodi, koči to što mu je "upao kolač u menjač", pa zbog toga "teško menja brzine", ali obećava da će "golfa" odvesti kod majstora da bi ga sredio za sledeću godinu.
Maksimović tvrdi da nije "istrošen štos".
"Pa nisam ja fora da bih se istrošio, to se možda moj "golf' istrošio...", rekao je Maksimović.
Nastavljajući u šaljivom maniru, Maksimović na pitanje da li će, ako ipak bude učestvovao na izborima, praviti saveze, odgovara da želi "savez svih Slovena".
Naglasivši da veruje samo "sebi i porodici", Maksimović je odbacio ideju saveza sa Sašom Jankovićem, Vukom Jeremićem, Aleksandrom Šapićem i Draganom Đilasom.
"Nikad ni sa kim. Verujem samo sebi i porodici. Ne postoji opozicioni političar, a imam partnerku", naglasio je Maksimović.
Komentarišući to što je Jeremić partiju nazvao Narodna stranka, a u "Metropolu" održao osnivački kongres, Maksimović kaže da mu to "malo zvuči narodnjački" i da je mogao "s obzirom na to koliko pristalica ima, i u špajzu da organizuje kongres".
"Ja ću moju nazvati hiphoperska stranka i na livadi ću održati osnivački kongres, jer nas ima", rekao je Maksimović.
Kako kaže, drago mu je što nije na mestu Dragana Đilasa i ne interesuje ga mogućnost Đilasovog povratka u politiku kroz izbore u prestonici, dok sa druge strane uopšte ne misli o aktuelnom gradonačelniku Beograda, Siniši Malom.
O tome zašto je, posle predsedničkih izbora, slabo politički aktivan i "ispod radara", Maksimović kaže da je to "možda zato što je pametan i što zna ko svira, a ko igra".
Na pitanje ima li opozicija sada razloga da strahuje od njega, Maksimović poručuje: "Ne samo opozicija nego sve stranke na ovom svetu. Čak i kada bih se totalno isključio iz politike, oni bi i dalje strahovali".
A šta o Belom kaže Bora Đorđević?
Pročitajte OVDE koja je to žena najavila ulazak u trku za izbore gradonačelnika Beograda.
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Preletačević: Kada sam video koje se glave ovde bave...

Bonus video

LJubiša Preletačević Beli - Najbolje besede.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA