Najnovije

URNEBESNO: Šešelj pokazao kako žene koje imaju silikone doje decu, Amidžić se umalo srušio sa stolice! (VIDEO)

Vojislav Šešelj definitivno je bio najzanimljiviji gost u emisiji Ognjena Amidžića, a kako i ne bi kada je u nekoliko navrata sve nasmejao toliko da su se umalo ugušili od smeha.

Nasmejao sve u studiju (Foto: Jutjub)

U jednom trenutku, počeo je da priča o prostituciji, za čiju legalizaciju se zalaže, a onda i o silikonima.
- Prostitucija kažu da je najstariji zanat. Ne može se ukinuti, uzalud su zabrane, svaka je prekršena, čak i tamo gde ubijaju za to. Treće, time se kontrolišu polne bolesti, one imaju obavezu najmanje jednom nedeljno da idu na lekarske preglede. Četvrto, higijenski uslovi su mnogo bolji, na maksimalnom nivou. Zatim, država može da određuje porez. I turizam bi procvetao... - počeo je Šešelj.
Tu se ubacio Ognjen Amidžić koji je rekao da bi jedna četvrt u Beogradu bolje zarađivala od celog Amsterdama, na šta je Šešelj rekao:
- Na stranu sad ekonomske koristi... Zaštita zdravlja ljudi, i prostitutki i klijenata je važna stvar. Zbog toga bi, po mom mišljenju, to trebalo legalizovati.
- Ta profesija nije postojala kada sam ja otišao na dugi službeni put od 12 godina. Starlete i politički analitičari. Na televiziju su dolazili pravi političari. Sad njih nema nigde, dolaze politički analitičari. Koja je to profesija? Nije bitno... I postoji druga vrsta - starlete. Ja ništa ne vidim osim gomile silikona. Mogu da shvatim, ako žena mora da operiše dojke, zbog bolesti, pa da ugradi silikone. Treba da čeka da prođe period plodnosti, da rodi decu... Kako to izgleda kad deca sisaju silikone?! - upitao je Šešelj, a onda je na nikad urnebesniji način izimitirao upravo to.
Malo je reći da su svi u studiju popadali od smeha, a i vi ćete kada vidite kako je Voja to "odradio" (premotati na 3:40):
Šta je Šešelj rekao o Jeleni Karleuši pogledajte u snimku ispod:
Koje to hitove svi pevate i veselite se uz njih, a sigurno niste znali da ih je napisao trenutno najomrženiji čovek u Srbiji, Zoran Marjanović, pogledajte OVDE.
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vojislav Šešelj o Kataloniji i Nenadu Čanku
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA