Najnovije

NAJTEŽE OPTUŽBE IZ PODGORICE DO SADA! Katnić optužio Srbiju za napad na Crnu Goru

Crnogorski specijalni državni tužilac Milivoje Katnić je danas optužio Srbiju da je na dan izbora 16.10. dozvolila jedinicama GRU iz Rusije da na Zlatiboru pripremaju napad na Crnu Goru.

Milivoje Katnić (Foto: Jutjub)

Ovakva teška optužba od strane glavnog specijalnog tužioca se smatra optužbom države Crne Gore i zahteva hitnu reakciju države Srbije i države Rusije, reagovao je danas lider PzP-a i član Predsedništva DF-a Nebojša Medojević. Pred kraj današnjeg suđenja za „državni udar“ u Višem sudu u Podgorici specijalni državni tužilac Milivoje Katnić naglasio je 16. oktobra 2016.  godine nije uhapšena grupa Kozaka, da nije uhapšen Predrag Bogićević, kao i grupa iz GRU (ruska obaveštajna služba) koja se nalazila na Zlatiboru te da će u daljem postupku objasniti zašto nisu uhapšeni.

Da se odmah na ovu optužbu odrede Marković i Vujanović

„Ovo je do sada, najteža optužba od strane države Crne Gore prema državi Srbiji i državi Rusiji, koje je Katnić optužio da za učestvovanje u agresiji na suverenu državu Crnu Goru,“ naglasio je Medojević na svojoj fejsbuk stranici i dodao: „Pozivam premijera Markovića i predsjednika Vujanovića da se odmah odrede na ovu javno izrečenu optužbu koju je danas izrekao Katnić. Optužiti državu Srbiju da je na svojoj teritoriji omogućila dolazak i delovanje specijalnce jedinice Vojne obavještajne službe Rusije GRU, koja se na Zlatiboru pripremala da izvrši napad na Crnu Goru, izvede državni udar i likvidira premijera Vlade je najozbiljnija moguća optužba i ukoliko se ispotavi tačnom, nepohodno je hitno da se Vlada izjasni o kontramerama protiv države Srbije. Ukoliko se ispostavi da je tužilac Katnić iznosio neistine, što mu je već viđeni manir, ovakva gruba neistina mora dovesti do pitanja odgovornosti Katnića i otvoriti odavno prisutno pitanje o njegovoj sposobnosti da obavlja ovako značajnu državnu funkciju.“ Da vidite u koliko su lošem zdravstvenom stanju okrivljeni za tzv državni udar i čini li Srbija išta po tom pitanju, pogledajte OVDE. Izvor: IN4S Bonus video: Katnić preti advokatima

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA