Најновије

ДАЧИЋ: Одлазим са чела СПС, доста ми је свега

Ивица Дачић, лидер СПС каже да нема тог социјалисте који њега може да смени са чела странке, већ да ће он сам отићи, о чему, признаје, размишља!

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Након информације да Бранко Ружић, потпреседник СПС, спрема пуч у странци, те да ће с људима који су му лојални покушати да на конгресу наредне године смени актуелног шефа СПС, Дачић поручује да постоји могућност да убрза конгрес и да се вероватно више неће кандидовати за председника социјалиста.
- Конгрес је следеће године. Изабран сам између четири кандидата тајним гласањем. Подигао сам партију из пепела после 5. октобра. Иначе је она била отписана. Мене не могу да смене, могу само ја да одем, о чему размишљам – казао је Дачић и додао да је искрено више уморан од улоге дежурног кривца:
- Вероватно се више нећу кандидовати за председника партије. А могуће је да убрзам конгрес. Свима сам за све увек ја крив. Доста ми је свега.
Зорана шаље Мркну на робију? Поднете кривичне пријаве Тужилаштву за организовани криминал против Мркоњића и више одговорних лица! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дачић: Западу је нормално да неко убија Србе
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА