Најновије

БЈЕЛА ЗАБРАНИО "СЕНКЕ" У ХРВАТСКОЈ! Оће да гледају за џабе, а брину се због усташе Павелића!

Редитељ и глумац Драган Бјелогрлић забранио је хит-серију "Сенке над Балканом" у Хрватској! Он тек преговара са Хрватима да купе трилер који је већ покорио остатак региона, али док не постигну договор, тамошњи кабловски оператери имају обавезу да затамне програм недељом између 20 и 21 сат.

Драган Бјелогрлић у хит серији (Фото: РТС Промо)

Серија се, поред Србије, већ успешно приказује у Македонији, Црној Гори и Републици Српској, али се комшије у "лијепој њиховој" још увек нећкају. За њих је тема "Сенки" превише шкакљива због појединих историјских чињеница.
- Драган Бјелогрлић преговара са Хрватима да откупе серију. Док не дође до договора, тражио је да се сигнал Јавног сервиса затамни недељом увече, када се емитује серија. РТС је послао захтев свим тамошњим кабловским оператерима и захтевао да тако поступе. Уколико желе да приказују "Сенке над Балканом", морају прво да плате продуценту, односно Бјелогрлићу - открива добро обавештен извор.
Из Радио-телевизије Србије кажу да су послали понуду свим станицама у Хрватској за емитовање серије "Сенке над Балканом" и да чекају одговор.
- Што се тиче Хрватске, понудили смо и презентовали пројекат "Сенке над Балканом" свим станицама са националном фреквенцијом. Чекамо одговор - били су кратки из РТС.
Он додаје да је публика тамо жељна да гледа "Сенке", али да су челници телевизија бринули како ће бити приказан усташа Анте Павелић.
- Судећи по коментарима на друштвеним мрежама, очигледно је да и Хрвати желе да прате Бјелину серију. До нас су дошле информације да су чекали да виде како ће Павелић бити приказан, па да тек онда одлуче - тврди наш саговорник.

Публика тражи "Сенке"

Бјелогрлић је потврдио да је забранио да се "Сенке над Балканом" приказују код наших комшија.
- Забранили смо је тамо. Знам да публика тражи да гледа серију, надам се да ће имати прилику. Ако су чекали како ће Павелић бити приказан, онда ми нису јасни. Шта су мислили, да ће бити народни херој? - кратко је поручио Драган.
На друштвеним мрежама Српкиње су оплакале смрт згодног Руса Николаја Шестака! Он се прославио сексом са Тамаром Крцуновић, а убијен је на крају треће епизоде. Ово је изазвало бурне реакције на друштвеним мрежама, а многе даме су се пожалиле да није фер што најбољи фрајер одлази из серије. Неке од њих су ипак успеле да нађу утеху у глумцу Себастијану Каваци, ког зову "словеначким Џорџом Клунијем".
Прочитајте ОВДЕ ко то каже да су окупатори Срба увек прво ударали на ћирилицу?
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте трејлер за серију.

Бонус видео

Жарко Лаушевић на снимању серије Сенке над Балканом.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА