Најновије

ШУТАНОВАЦ: Лицемерне и нетачне оптужбе да бежим од проблема Косова

Председник Демократске странке Драган Шутановац реагујући на оптужбе министарке Зоране Михајловић да жели да побегне од проблема Косова, изјавио је да су то „лицемерне изјаве само зато што ДС не жели да учествује у Вучићевим представама“.

Шутановац (Фото: Јутјуб)

- Прозивке о бежању су не само беспрозирне, већ и просто нетачне. У време док су они, са којима потпредседница СНС Зорана Михајловић дели вредности и фингира дијалог, јуришали на продавнице са патикама, ломили град и палили амбасаде, ја сам штитио Б92 и њихове новинаре од насиља и покушаја паљења. Знам да има пуно хероја у СНС који су много пута бежали, па се министарка Михајловић можда навикла, али ја за разлику од њених страначких колега никада нисам бежао – каже Шутановац.
“У једном бих се сложио са министарком Михајловић – Демократска странка ће се увек разликовати од Српске напредне странке по одговорности, вредностима, визији за нашу земљу. И на то ћемо увек бити поносни“, поручује председник ДС. НАТО тражи да се путеви и мостови у Европи оспособе за рат! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Драган Шутановац: Вучић ће оставити пустош иза себе, ДС ће вратити пензије!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА