Najnovije

OSEĆAM TE POD KOŽOM, KAKO ZABORAVITI ONE NOĆI: Lunino tajno ljubavno pismo upućeno Cecinom sinu (FOTO/ VIDEO)

Prvi dečko Lune Đogani bio je Veljko Ražnatović, sa kojim je učesnica Zadruge izgubila i nevinost što je indirektno potvrdila i pričom u pomenutom rijalitiju!

Luna Đogani (Foto: Instagram)

Iako je tada imala svega 14 godina Luna je bila ubeđena u to da će ljubav sa Veljkom trajati večno, o čemu svedoči i video-klip na Jutjub kanalu napravljen za njih dvoje, kojim je Luna verovatno želela Veljku da dokaže koliko joj je stalo do njega i njihove veze.
Međutim, ono što je i tada privuklo najviše pažnje jeste Lunino ljubavno pismo upućeno Ražnatoviću, a koje je puno jakih reči za nekoga ko je tada još uvek bio maloletan.
Pismo objavljeno 2011. godine prenosimo u celosti:
"Ovo je priča o jednoj ljubavi koja je počela davno, ali uvek se loše završi, i onda opet kreće ponovo...
Nadam se da će jednom početi, i da se nikad više neće završiti, da će trajati večno! Nije lako blistati okolo sa lažnim osmehom, a sama u noćima plakati zbog svega. Nije lako kad moraš biti jaka zbog drugih, ono kao fol muvati se sa jos trojicom da bi mislili da si ga prebolela, nije lako kada te on proganja, kada te svaka glupost podseća na njega. Plakati u ve-ceu kad neko spomene nesto vama bitno, a onda brisati suze i nastavljati sa normalnim životom.
Nije lako kada shvatiš koliko toga ste imali zajedno, koliko ste stvari proživeli u tako malo, ili puno vremena. Kako zaboraviti onaj osećaj kada je sve bilo savršeno? Ona jutra kada te je budio porukama, one noći koje ste proveli budni? I gde utopiti svu tu tugu? Ja moju utapam u rečima. U sećanjima. Vodim rat sa zaboravom, negde duboko u sebi. I ne, nije nimalo lako. Sreća pa sam jako dobra glumica. Toliko toga želim da ispričam. Toliko je puno stvari koje ne želim nikada da zaboravim.
Znaš ono kada smo sedeli i gledali se u oči, smejali se bez razloga? Ne znaš. Imam neki osećaj da je tebi mnogo lakše. Da si sve zaboravio, da ti nije važno ni u pola koliko je meni. Zašto se ikada pitam da li ti nedostajem? Niko ne shvata... Niko ne shvata koliko te volim. Niko neće ni da sluša, nikog ne zanima. NJima su to prazne reči, gluposti koje lupa neka devojka. Meni? Meni su ove reči sve što mi je ostalo.
Kada bih mogla urezala bih ih u srce i polako umrla sa njima. Ali ne mogu. Mogu samo da ostanem da živim u ruševinama mojih snova, nadajući se da ćeš mi se možda jednog dana vratiti. Često mi se tvoj lik pojavljuje u snu. To anđeosko lice koje i nakon toliko vremena ne mogu izbrisati iz glave, iz srca u kojem si ostao urezan zauvek. Osećam te pod kožom, kao da mi umesto tople krvi ti tečeš kroz vene, kao da nikad nećeš nestati! Uvek se iznova pojavljuješ u mom snu na trenutke koji traju poput večnosti, jer u snovima si tako savršen, naša ljubav je savršena, želim da to traje zauvek! Nekoliko trenutaka me preplavljuje osećaj da sam tako zaštićena, voljena. Međutim, ubrzo shvatim da sam u stvarnosti naivna devojka koju si lagao.

Pitam se, kako neko može povrediti osobu za koju je govorio da je voli i pričao sve priče u koje sam verovala, a bile su samo reči koje ti nisu i neće značiti baš ništa. Verovala sam ti, jer sam bila zaljubljena, a ljubav je uvek slepa. Ti si to vešto iskoristio. I sada se plašim pomisli da me je izdala osoba koju sam volela najviše od svega, kojoj sam se divila, a tako si me razočarao. U tvoj život je došla ona koja ti možda znači sve, ali to nije važno. Za tebe sam bila samo broj... Jedna i jedina devojka koja te iskreno i ludo volela. Ali tako je to uvek bilo u životu. Zaljubljeni su uvek patili, bili ostavljeni, prevareni!
Zašto te ne mogu jednostavno zaboraviti? Ne znam, ne mogu se boriti protiv sebe, svog srca, previše sam slaba. Znam da ovu prazninu koju osećam, koja me svaki put skrši, polomi sve u meni možeš samo ti ukloniti. Proganja me misao da te druga ljubi, ta misao mi ne da mira... Iako si me izdao, razočarao, zauvek ću te pamtiti kao savršenu osobu jer si takav u mojim snovima, anđele!"
Prljavi ples, vatačina, perverzije. Sada ne pričaju, ali pogledajte OVDE šta su Mina i Ana radile u mraku u sobi.
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vrela akcija Lune i Slobe u rijalitiju "Zadruga"
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA