Najnovije

Puškov Amerikancima: 20.000 mirovnjaka u Donbasu? Zaboravite!

Šef Komisije Saveta federacije za informacionu politiku Aleksej Puškov prokomentarisao je na svom nalogu na Tviteru medijska saopštenja o američkom planu da uputi 20.000 mirovnjaka u Donbas.

Puškov (Foto: RIA novosti)

​„Oni buncaju! Nije to okupaciona armija koja će Kijevu vratiti Donbas protiv njegove volje. Neka zaborave!“, napisao je senator. 
Puškov je podsetio da će upućivanje mirovnog kontingenta i Donbas biti razmatrano na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, čija je stalna članica i Rusija. 
​„Upućivanje bilo kog kontingenta preko UN dozvoljava Savet bezbednosti, to jest, i Rusija. SAD pokušavaju da pridaju misiji UN funkcije NATO vojske. Neće moći“, napisao je Puškov. 
Ranije je američki list „Volstrit džurnal“ saopštio, pozivajući se na izvore, da američke vlasti nameravaju da predlože Rusiji plan za razmeštanje 20.000 mirovnjaka na istoku Ukrajine.
Prema rečima ukrajinskog šefa diplomatije Pavela Klimkina, Ukrajina, SAD, Nemačka i Francuska praktično su izradile zajednički nacrt rezolucije UN o mirovnjacima u Donbasu.  Ruski narod zahteva od Putina da zauzme čvršći stav prema Americi! Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Savremena tehnika ruske vojske i veština ruskih vojnika 
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA