Najnovije

FUDBALERI SKENDERBEGA DOŽIVELI LAKŠI UDES U BEOGRADU: Albanci tvrde da ih Srbi planski provociraju!

Albanski mediji pomno izveštavaju javnost o dešavanjima uoči meča Partizana i Skenderbega, te smatraju da su isporovocirani od strane Srba u više navrata.

Kako li će se završiti u Beogradu? (Foto: Jutjub)

Samo nekoliko sati pred početak meča, iz tabora albanskog tima tvrde kako ih Srbi provociraju na svakom koraku.  Kako pišu albanski portali, naši ljudi se trude da na svake načine dekoncentrišu fudbalere Skenderbega, te su naveli primere koji su se dogodili i 'poremetili tim'.  Prvo je autobus u kojem su bili fudbaleri Skenderbega, doživeo lakši udes. Kako javljaju albanski mediji, autobus je imao 'češanje' sa ivičnjakom, pa iako je šteta bila minimalna, fudbaleri albanskog tima su ocenili da je reč o - provokaciji.


Foto: Printskrin Kada je autobus nastavio posle toga put ka hotelu, jedan automobil se parkirao nasred puta, pa nije mogao lako da skrene ka objektu gde su smešteni fudbaleri, što je ozbiljno iznerviralo vozača. I na kraju, kada je rukovodstvo Skenderbega stiglo u hotel, pokvarila su se vrata na električni pogon na ulazu, pa više od 10 minuta bili zaglavljeni. I na kraju, albanski mediji kao najveću provokaciju vide grafit koji stoji već duže vreme ispod stadiona Partizana, blizu klupske blagajne, na kojem je teritorija Kosova i Metohije nacrtana preko srpske zastave!


Foto: Printskrin Da vidite šta su Grobari spremili za meč sa Skenferbegom, pogledajte OVDE. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šiptarske provokacije u Elbasanu
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA