Najnovije

SPREMA SE BITKA SVIH BITAKA: SAA prebacuje glavne snage za napad koji će zapečatiti sudbinu terorista u Siriji (VIDEO/MAPA)

Sirijska arapska armija vrši poslednje peipreme za finalni napad kaa vojnoj avio bazi Abu Dhohur koja će im otvoriti vrata Idliba.

Vojnik SAA na frontu u Hami (Foto: Jutjub)

Pored glavmih snaga 4. divizije Republikanske garde, SAA na ovaj deo fronta dovodi i druge jedinice za najvažniju ofanzivu koja će uslediti početkom 2018. godine.  U severnu Hamu će biti upućene i sledeće jedinice: Tigrove snage, 11. tenkovska divizija, Štit Kalamuna, Hezbolahove snage, jedinice Sirijske socijal nacionalističke partije, Nacionalne odbrambene snage i Bat bataljon sačinjen od dobrovoljaca sunita.

Ova ofanziva je faktički već započela jer SAA već sprovodi operacije na severoistoku Hame i jugozaadu Alepa slabeći odbranu terorista i oslobađajući pojedina sela.   Predstojeću ofanzivu na Idlib u Siriji već nazivaju bitkom svih bitaka. Nakon poraza Islamske države Idlib je najveća okupirana teritorija u Siriji, ne računajući deo Sirije koji se sada nalazi pod kontrolom Kurda. Zašto je lider Luganske narodne republike iznnenada podneo ostavku saznajte OVDE. Kako je Erdogan nadigrao Trampa u Siriji pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Snimci porušenog Al Bukamala iz drona.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA