Najnovije

Pornići su blagi u odnosu na ove filmove: Najprovokativnije scene seksa ikada (VIDEO 18+)

Gotovo da nema filma bez makar jedne scene seksa. Ipak, neki su pomerili granice količinom golotinje ili surovim prikazom, a evo koje je express.hr izabrao:

Najprovokativnije scene seksa ikada (Foto: Jutjub)

Složićete se da su to upravo neki od ovih filmova:
Poslednji tango u Parizu (1972.)
Francusko-talijanska romansa s Marlonom Brandom i Marijom Šnajder u glavnoj ulozi fokusira se na paru koji se upušta u neobaveznu seksualnu vezu - Brando je udovac, a Marija bi uskoro trebala da se uda. Film je prepun seksualno nasilnih scena, a ona koja je podigla najviše prašine je scena analnog seksa u kojoj se kao lubrikant koristio maslac.
Riskantan posao (1983.)
Tom Kruz je odgovoran i pouzdan sedamnaestogodišnjak koji upoznaje Lanu - mladu, poželjnu, izbirljivu i punu životnog iskustva. On ima dva cilja u životu: da se upiše na koledž i ima seks. NJegovi roditelji odlaze na odmor i ostavljaju mu kuću na čuvanje. Ono što će Lana (Rebeka De Morni) podučiti DŽoela o seksu i slobodnoj inicijativi novoga doba noćna je mora svakog roditelja i vrlo riskantan posao.
Devet i po nedelja (1986.)
Američka erotska drama redateljke Edrijan Lejn iz 1986. godine s Miki Rurkom i Kim Besindžer u glavnim ulogama uzburkala je brojne strasti. Kim je privlačna asistentkinja u umetničkoj galeriji u NJujorku, a Miki Rurk harizmatični i prepredeni broker. NJihov prvi susret u kineskoj radnji i razmena upečatljivih pogleda uvod je u bizarnu vezu koja se svodi isključivo na seksualne igrice.
On vodi igru koju ona uglavnom prihvata i ponekad povlači granicu između napaljujućeg iskustva i pomalo bolesnih, sadomazohističkih proizvoda njegovog uma...
Henri i DŽun (1990.)
Drama snimljena prema dnevniku poznatog pariskog pisca Anaïs Nin prikazuje ljubavni trougao tridesetih godina između Nin (Maria de Medeiros), pisca Henrija Milera (Fred Vord) i njegove žene DŽun (Uma Turman). To je bio prvi film koji je zaradio X rejting za gledaoce.
Niske strasti (1992.)
Ova priča nije ni ljubavna, ni romantična, ona demonstrira snagu ženskog seksepila i moć zavođenja u jednom od najslavnijih prizora iz filmova, u kojem Šeron Stoun zapanjuje svojom brutalnošću u sceni u kojoj prekršta noge iako ne nosi gaćice...
Širom zatvorenih očiju
U sjajnom Kjubrikovom filmu Bil (Tom Kruz)je doktor, oženjen kustoskinjom Als (Nikol Kidmen). Alis svom suprugu jedne večeri priznaje jednu od svojih seksualnih maštarija, nakon čega Bil postaje ljubomoran, a potom i opsednut njenom fantazijom. Iako se radi samo o maštariji, Bil ne može iz glave da izbaci pomisao da neko dira njegovu suprugu. Takvo ga razmišljanje dovodi u razne seksualne situacije, od kojih je svaka na neki način povezana sa smrću...
I tvoju mamu takođe (2001.)
Životi DŽulija i Tenoča, kao i većine sedamnaestogodišnjaka, kontrolisani su njihovim hiperaktivnim hormonima, međusobnim prijateljstvom i žurbom u svet odraslih. Kad krenu na put s lepom i slobodoumnom dvadesetosomogodišnjom Lisom, oni se nadaju seksu i dobrom provodu, ali za njih troje to će biti nešto puno više.
Sekretarica (2002.)
Ovaj kultni film je preteča bestselera "50 nijansi sive", a prema mnogima i znatno bolji prikaz odnosa sa sado-mazo komponentom. Istovremeno duhovit, vrlo provokativan i realan, otkriva čari takve veze.
Planina Brokbek (2005.)
Ovo je jedan od prvih filmova mejnstrim produkcije koji prikazuje ljubavnu priču i seks scene između dva lika koji igraju homoseksualce, s Hitom Ledžerom i DŽejkom Gilenhejlom u glavnoj ulozi.
Crni labud
Natali Portman osvojila je Oskara za interpretaciju u ovom filmu, ali ono što je svakako bilo najprovokativnije i o čemu se najviše pričalo bila je izhalucinirana scena seksa između Natali i Mile Kunis isprepletena masturbacijom.
Nimfomanka (2013.)
"Nimfomanka" je strašna, poetska priča o životnom putu jedne žene koja sebe predstavlja kao nimfomanku u kontroverznom ostvarenju filmskog redatelja i scenariste Larsa Von Trira.
Kralj pornića (1997.)
U doba kad je bio poprilično poznat kao model za donje rublje Marki Mark, Mark Volberg vrhunski je odglumio ulogu porno zvezde u doba zlatnog doba te industrije 1970-ih. Usled prekomernog konzumiranja kokaina, dolazi i do problema s erekcijom, a u filmu ima više scena seksa nego običnog razgovora.
DŽej Lo obukla najbezobrazniji kostim ikada, grudi joj izleću, a dole tračica. Taj snimak možete pogledati OVDE.
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA