Najnovije

ELITNA ASADOVA JEDINICA PREPOLOVLJENA: Objavljen broj boraca Tigrovih snaga poginulih u poslednjim operacijama na Eufratu (MAPA/VIDEO)

Mediji u Siriji objavili su da je Sirijska arapska armija oslobodila mesto Al Ašarah i poptuno očistila džep Islamske države južno od Majadina.

Tigreove snage (Foto: Southfront.org)

Ipak, SAA nije objavila slike i snimke iz sela Al Kurijah zbog čega pojedini tvrde da je ona i dalje u rukama Islamske države i da izveštaji nisu tačni.

U  međuvremenu je stigla i strašna vest o gubicima koje su pretrpele Tigrove snage u poslednjim operacijama. - Naše trupe su od Al Slehijeh do Al Ašaraha imali 250 poginulih i 280 ranjenih. Kad govorimo o neprijateljskim gubicima oni su višestruko veći. Međutim, mnogi misle da Tigrove snage broje mnogo boraca, ali ih nema više od 1000 - izvestio je jedan od oficira SAA. On je rekao da su svi verovali da će nakon pada Al Bukamala teroristi ID lako biti poraženi ali da su upotrebom vozila za samoubistva naneli velike gubitke Tigrovim snagama. Na društvenim mrežama danas je objavljen veliki broj fotografija stradalih pripadnika Tigrovih snaga. O napadu ID na Suknu saznajte OVDE.  Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Borbe kurdskih snaga sa ID.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA