Најновије

НОВИ ШОК У ХАГУ! У ПРАЉКОВОЈ ЋЕЛИЈИ ПРОНАЂЕНА МИСТЕРИОЗНА КОВЕРТА: Пре самоубиства оставио још једно писмо, ево за кога!

Слободан Праљак оставио је, осим писма породици, и писмо својој адвокатици Ники Пинтер. Писмо је нађено приликом прегледа Праљкове ћелије.

Слободан Праљак (Фото: Flickr)

Дан после самоубиства адвокатицу је позвала судија која спроводи истрагу о самоубиству Слободана Праљка и рекла да је при прегледу Праљкове ћелије нађено и писмо за њу.  "У његовој смо соби, међу осталим стварима, нашли и коверту на којој пише - Ника. То је писмо за вас," препричала је Ника Пинтер за Јутарњи лист разговор са судијом. Ника Пинтер заступала је Праљка од тренутка његове предаје Хашком суду и кроз цео тај низ година класичан се однос адвокат - клијент изгубио, постали су кућни пријатељи.  Пре одласка на изрицање пресуде рекао јој је:  "Буди и даље чврста и говори како и говориш. Упути их на Архимедов закон". Садржај писма који је оставио још ни његовој адвокатици није познат, реч је о документу који је тренутно предмет истраге о самоубиству, али ће га Ника Пинтер добити по завршетку истраге.  Његова адвокатица каже како је био човек који не оставља ствари недовршене па је очито све помно испланирао и о свом самоубиству. Да видите какве тенкове Србија добија од Русије, погледајте ОВДЕ. Извор: Јутарњи

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А шта каже Праљкова адвокатица?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА