Најновије

ДАЧИЋ: Вучићев и Човићев презриви осмех су показали...

Поступак члана Председништва БиХ Бакира Изетбеговића није у складу са циљем састанка - унапређење односа, изјавио је министар спољних послова Ивица Дачић.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Он је додао да о том потезу најбоље говоре реакције председника Србије и председавајућег Председништва БиХ.
Дачић је рекао да смо више пута до сада имали прилику да видимо његове (Изетбеговићеве) изјаве, које су заоштриле односе не само са Србима, већ и са Хрватима.
"Можда је најбољи показатељ и најбоље говоре о свему размењени погледи, после такве Бакирове провокације, Александра Вучића и Драгана Човића и осмех који је показао да се са презиром односе на овакав један поступак Изетбеговића", рекао је Дачић. 
Он је додао да поступак није у складу са циљем овог састанка, а циљ је био унапређење наших односа, а не "један корак напред, два корака назад". 
Да подсетимо, заједничко обраћање председника Србије и Председништва БиХ завршено је уз мале трзавице и "појашњења" која су дали Бакир Изетбеговић и Александар Вучић. 
Иако је у име БиХ говорио хрватски представник Драган Човић, на крају је бошњачки члан Председништва БиХ Изетбеговић рекао да "мора нешто да појасни". 
Он се осврнуо на поруку коју су послали Вучић и Човић да о појединим питањима, као што је Косово, званично Сарајево неће мењати став уколико то не буде урадио ни Београд.
Прочитајте ОВДЕ шта је Милорад Додик рекао о Изетбеговићевом поступку?
Извор: Танјуг/ Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А ево шта Дачић каже о притисцима НАТО на Србију, као и да ли је Милошевић дао да се направи Бондстил на Косову, да не би било рата...
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА