Најновије

ПРЕД СТРЕЉАЊЕ: Последњи снимак Салеха живог, опрашта се са сарадницима, ускоро ће... (ВИДЕО)

На интернету се појавио последњи снимак јеменског председника Абдулах Салеха који је пре два дана убијен приликом покушаја бекства из Сане.

Oпроштај (Фото: Јутјуб)

Салех је снимљен у друштву неколико својих сарадника са којима ће одмах покушати да побегне из Сане. Они се љубе и опраштају свесни да би ускоро могли  да буду убијени. Ово је последњи снимак председника Салеха док је био жив. Салех је покушао да побегне из Сане блиндираним џипом, али је на излазу из града погођен ручним бацачем граната, након чега је упуцан у главу. Убијени су и његови сапустници. Хути  су убрзо објавили снимак његовог леша. Салехове снаге покушале су да се одупру Хутима у престоници Јемена , Сани, али је битку одлучио долазак појачања Хутима из њиховог упоришта, града Саде. Занимљиво је да се конвој пробио упркос тврдњама саудијске коалиције да су га уништили пре доласка у Сану. Након доласка овог конвоја, Салех се одлучио за бег.

Снимке последњих окршаја са преосталим присталицама Салеха у Сани погледајте ОВДЕ. Узнемирујуће фотографије како Исламска држава спаљује заробљеног пилота погледајтеОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Нови јеменски регрути у провинцији Јауф.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА