Najnovije

BRITANCI ZALEĐENI: Putin je izdao ovu naredbu jer zna da uskoro počinje svetski rat

Svet ide ka veoma realnom sukobu između Rusije i SAD, jer je korumpiranom američkom vojnom i obaveštajnom kompleksu potreban neprijatelj da opravdaju svoj ogroman budžet, jer Hilari Klinton i DNC ne mogu da prihvate svoj izborni poraz od Trampa, i zato što neokonzervativci svoju ideologiju zasnivaju na američkoj “izuzetnosti“.

Putin (Foto: Sinhua)

Prema izveštajima u britanskoj štampi, ruski predsednik Vladimir Putin je dao instrukcije ruskim industrijama, da se pripreme za to da mogu brzo da pređu na ratnu proizvodnju.
Jasno je da ruska vlada ne bi dala takvu izjavu, osim ako je ubeđena da su izgledi za rat sa Zapadom stvarni. Već neko vreme se kroz novinske članke provlači to da posledice višegodišnjih neprijateljskih akcija Vašingtona i njihovih evropskih vazala protiv Rusije vode do rata, piše theduran.com.
Lako je shvatiti da je velikom američkom vojno/bezbednosnom kompleksu potreban uverljiv neprijatelj kojim bi opravdali svoj ogroman budžet, da ludi neokonzervativci svoju fantazijsku ideologiju američke svetske hegemonije stavljaju iznad života planete, i da će Hilari i Demokratski nacionalni komitet učiniti sve kako bi poništili Trampovu predsedničku pobedu. Međutim, teško je shvatiti zašto su evropski politički lideri spremni da ugroze svoje zemlje u korist Vašingtona.
Pa ipak, oni to rade. Na primer, 13. novembra je britanska premijerka Tereza Mej, rekla da je Rusija pretnja međunarodnoj bezbednosti i da se meša u evropske izbore i hakuje evropske vlade. Za ove tvrdnje ne postoji više dokaza nego što ih ima za “Russiagate“. Ipak, ovakvi navodi se nastavljaju, i uvećavaju se. Sada Evropska unija organizuje bivše pokrajine Sovjetskog Saveza – Belorusiju, Moldaviju, Ukrajinu, Gruzijju, Jermeniju i Azerbejdžan – u “Istočno partnerstvo“ sa Evropskom unijom.
Drugim rečima, Zapad otvoreno organizuje bivše Moskovske pokrajine protiv Rusije, koju je premijerka Mej proglasila za “neprijateljsku državu“. Rusija zna da nema osnova za otpužbe protiv Rusije, i smatra ih identičnim optužbama protiv Sadama Huseina, Gadafija i Asada, kako bi opravdali vojne napade na Irak, Libiju i Siriju. Nakon što je uverila Moskvu da je spremna za napad, Rusija se sada sprema za rat.
Razmislite o tome na trenutak. Svet ide ka Armagedonu samo zato što je pohlepnom i korumpiranom vojno/bezbednosnom kompleksu potreban neprijatelj da opravdaju svoj ogroman budžet, zato što Hilari i DNC ne mogu da prihvate politički poraz, i zato što neokonzervativci imaju ideologiju američke nadmoćnosti. Koja je razlika između omražene “bele nadmoćnosti” i “Američke nadmoćnosti” koju je i sam predsednik Obama podržao? Zašto je bela nadmoćnost užasna, a američka nadmoćnost je Božji dar “izuzetnoj“ i “neophodnoj“ zemlji?
Ruska vlada otvoreno izražava svoju zabrinutost, zbog toga što se Rusija sprema za vojni napad NATO-a. Kao što je ranije objavljeno, zamenik komandanta Operativne komande ruske vojske je javno izrazio zabrinutost da se Vašington priprema za iznenadni nuklearni napad protiv Rusije. Predsednik Putin je nedavno skrenuo pažnju na Vašingtonovu kolekciju ruske DNK za laboratoriju oružja američkog vazduhoplovstva, što podrazumeva razvoj biološkog oruža protiv Rusa. U više navrata je Rusija upozoravala na američke i NATO baze na njenim granicama, urkos ranijim uverenjima američkih administracija da se takva stvar nikada ne bi dogodila.
Moramo se zapitati zašto nije glavna tema javne i političke diskusije to, da će Vašington napasti Moskvu. Umesto toga, čujemo za fudbalere koji kleče na nacionalnu himnu, lažne vesti o Russiagate-u, pucnjavu u Las Vegasu itd.
Takođe se moramo zapitati koliko će još dugo Vašington dozvoljavati bilo kome da preko interneta objavljuje prave vesti, a ne lažne, koje Vašington koristi za kontrolu informisanosti ljudi.
Trud predsednika Federalne komisije za komunikacije da uništi neutralnost mreže, i drugi napori da se diskredituju činjenične vesti kao što su ruske, ukazuju na to da je Vašington zaključio, da ako želi voditi rat protiv Rusije, takođe mora voditi i rat protiv istine.
Vašington neće preživeti svoj rat, kao ni američki i evropski narod.
Naftni udar koji Amerika ne može da preživi— kriptovaluta briše dolar. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Putinovi supersonični bombarderi
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA