Najnovije

NOVI ŠOK U HAGU! U PRALJKOVOJ ĆELIJI PRONAĐENA MISTERIOZNA KOVERTA: Pre samoubistva ostavio još jedno pismo, evo za koga!

Slobodan Praljak ostavio je, osim pisma porodici, i pismo svojoj advokatici Niki Pinter. Pismo je nađeno prilikom pregleda Praljkove ćelije.

Slobodan Praljak (Foto: Flickr)

Dan posle samoubistva advokaticu je pozvala sudija koja sprovodi istragu o samoubistvu Slobodana Praljka i rekla da je pri pregledu Praljkove ćelije nađeno i pismo za nju.  "U njegovoj smo sobi, među ostalim stvarima, našli i kovertu na kojoj piše - Nika. To je pismo za vas," prepričala je Nika Pinter za Jutarnji list razgovor sa sudijom. Nika Pinter zastupala je Praljka od trenutka njegove predaje Haškom sudu i kroz ceo taj niz godina klasičan se odnos advokat - klijent izgubio, postali su kućni prijatelji.  Pre odlaska na izricanje presude rekao joj je:  "Budi i dalje čvrsta i govori kako i govoriš. Uputi ih na Arhimedov zakon". Sadržaj pisma koji je ostavio još ni njegovoj advokatici nije poznat, reč je o dokumentu koji je trenutno predmet istrage o samoubistvu, ali će ga Nika Pinter dobiti po završetku istrage.  NJegova advokatica kaže kako je bio čovek koji ne ostavlja stvari nedovršene pa je očito sve pomno isplanirao i o svom samoubistvu. Da vidite kakve tenkove Srbija dobija od Rusije, pogledajte OVDE. Izvor: Jutarnji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

A šta kaže Praljkova advokatica?
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA