Najnovije

GLAS MOSKVE: Pod pritiskom zapadnih ambasadora vlast u Srbiji hapsi anti-NATO aktiviste

Poseta predsednika Srbije Moskvi protekla je uz aktivno negodovanje predstavnika SAD na Balkanu. Ove aktivnosti su praćene i pritiskom prozapadnih medija na ANTI-NATO aktiviste i organizacije, piše Glas Moskve.

Lovreković (Foto: Glas Moskve)

Oni navode da su u petak, 15 decembra, srpski mediji preneli vest da je poznati novinar i anti-NATO aktivista Tomislav Lovreković uhapšen i sproveden u zatvor zbog metafore koju je upotrebio u autorskom tekstu, a koja je zlonamerno protumačena kao „najbrutalnija prijetnja“.
- „Žrtve“ novinarske metafore bili su predstavnici prozapadne „Nove stranke“, kao i dvoje novinara, koji zastupaju NATO integracije Balkana. Zoran Živković, lider prozapadne „Nove stranke“, koji u beogradskim krugovima važi za osobu blisku američkoj ambasadi, pozivao je na sankcionisanje novinara Lovrekovića. Pojedine informacije govore da su zapravo pojedini eksponenti ambasada NATO država značajno uticali da se Lovreković pritvori - tvrdi Glas Moskve. Šešelj priznao da ga je dva dana po povratku iz Haga telefonompozvao Vučić, više o tome saznajte OVDE. O brobi Vašingtona i Moskve za Balkan čitajte OVDE.
Izvor: Pravda/Glas Moskve

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Lovrekovićev performans protiv vlasti Aleksandra Vučića.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA