Najnovije

ZVEZDA MU JE BILA ŽIVOT, UMRO JE NA ULAZU MARAKANE: Detalji tragedije navijača Zvezde koga je izdalo srce na meču sa Kelnom

Crvena zvezda je posle 25 godina dočekala proleće u Evropi, ali njega nije dočekao i jedan navijač sa Marakane, koga je srce izdalo tokom utakmice protiv Kelna.

Delije (Foto: Jutjub)

Muškarac iz Stare Pazove star oko 60 godina preminuo je nakon što mu je pozlilo na stadionu. Uprkos brzoj reakciji lekara iz klinike Anlave, koji su ga prevezli u Urgentni centar za tri minuta, on je preminuo u 22.10.
NJemu je po rečima doktora Slobodana Ivanovića, vlasnika klinike Anlave, pozlilo i pre utakmice ispred stadiona. Lekari su mu tada pomogli i savetovali da ne ide na utakmicu usled njegovog stanja i povišenog rizika zbog stresa.
Nije ih poslušao, želeo je da bude svedok stvaranja Zvezdine istorije i njenog plasmana u evropsko proleće posle 25 godina. Poslednji put kada je to doživeo imao je 35 godina.
Nažalost, nije dočekao da slavi sa ostalim navijačima i voljenim klubom.
- Na ulasku u stadion je pao i naša ekipa je čoveka od oko 60 godina savetovala da ne ide na utakmicu. Nije nas poslušao, otišao je na zapad, pozlilo mu je. Naši anesteziolozi su pokušali da mu pomognu, dali smo mu adrenalin, za tri minuta smo ga prevezli u Urgentni centar, ali je bilo kasno. Preminuo je u 22.10. Najverovatnije se radi o srcu. Ovo vreme je loše za takve pacijente, a i stres je bio veliki - istakao je doktor Slobodan Ivanović, vlasnik klinike Anlave.
Crvena zvezda je golom Srnića obezbedila 2. mesto na tabeli grupe H i tako je obezbedila prolazak grupe i nokaut fazu. Više o tome čitajte OVDE.
Narednog protivnika dobiće posle žreba, koji je na programu u ponedeljak 11. decembra.
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Delija pokušao da otme zastavu navijačima Kelna
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA