Najnovije

BEZOBRAZLUK AMERIČKOG NOVINARA: "Izviniću se Putinu 2023. godine!"

Novinar "Foks njuza" Bil O'Rajli, koji je tokom intervjua sa Donaldom Trampom nazvao Vladimira Putina "ubicom", odbio je poziv Kremlja da se izvini Putinu.

Vladimir Putin (Foto: kremlin.ru)

- Radim na tom izvinjenju, ali bi to moglo da potraje. Možda bi mogli da proverite to kod mene negde oko... 2023. godine - kazao je O' Rajli u sinoćnjoj emisiji "Foks njuza".
Agencija podseća da je ova kablovska televizijska mreža u vlasništvu kompanije "Tventifrst senčeri foks" Ruperta Mardoka. 
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov zatražio je izvinjenje od "Foks njuza" i ocenio da su komentari O'Rajlija "uvredljivi i neprihvatljivi". 
- Voleli bismo da predsednik dobije izvinjenje od tako ugledne televizijske mreže - poručio je Peskov. 
On je, međtim, odbio da komentariše Trampov odgovor na upadicu novinara. 
Tramp je tokom intervjua za "Foks njuz" rekao da poštuje Putina, a na upadicu O' Rajlija da je ruski lider "ubica", odgovorio je da i SAD imaju ubice i da na tom planu nisu nevine. 
U delovima intervjua, koji su u nedelju objavljeni, Tramp je na pitanje da li će se slagati sa Putinom, rekao da to još ne zna. 
- Poštujem mnoge ljude, ali to ne znači da su se sa njim slagati. On je lider svoje zemlje. Kažem da je bolje sarađivati sa Rusijom nego ne sarađivati. A ako nam Rusija pomogne u borbi protiv Islamske države... i islamskog terorizma širom sveta - to je dobro - rekao je Tramp. 
- Da li ću se slagati sa njim? Nemam pojma - dodao je on. 
O' Rajli je, zatim, izrekao sledeću upadicu o Putinu: "Ali on je ipak ubica. Putin je ubica". 
Tramp je na to odgovorio: "Ima puno ubica. Mi imamo dosta ubica. Šta mislite, da je naša država tako nevina?", zapitao je Tramp. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA