Najnovije

BELI RAZGOVARAO SA TRAMPOM, PA SE OBRATIO NACIJI: Ovo je dosad najjača poruka Preletačevića! (VIDEO)

Posle odluke Republičke izborne komisije da ozvaniči kandidaturu LJubiše Preletačevića Belog na izborima za predsednika Srbije, ovaj kandidat je sa svojim pristalicama slavio u Mladenovcu.

Preletačević (Foto: Fejsbuk)

On je zahvalio članovima RIK koji su podržali njegovu kandidaturu.
- Evo slavimo, napravili smo zmiju kod Mladenovca - rekao je Preletačević i najavio da narednih dan kreće u kampanju i obilazak gradova Srbije.
Beli je sinoć kasno iz jednog lokala u Mladenovcu poslao i video poruku naciji. U početku razgovora Beli preko telefona priča sa (kako želi da pomislimo) predsednikom SAD Donaldom Trampom, a onda se obraća javnosti:
Evo i transkripta obraćanja Belog:
- Gud baj maj frend... Si ju prezident Tramp, okej... Hteo bih da se zahvalim svim svojim građanima koji su potpisali za mene, ja sam znao da će pravda da izađe na videlo, jer je nemoguće oboriti 13.000 potpisa ljudi koji su stajali u redovima po 5-6 sati samo da bi dali potpis slobodi... Toliko opstrukcija, toliko saplitanja, toliko nemanja para, ali mi smo izgurali na kraju svoju stvar, zahvaljujući meni, ovim ljudima oko mene i svima vama. Samo jako, krećemo u kampanju! Bez sikiranja!
Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA