Najnovije

OPASNO SE NALOŽIO NA PERVERZIJE! Nastavnik sa učenicom čitao "Pedeset nijansi siva", a onda je...(18+)

Jedan nastavnik iz Šefilda slao je sugestivne i seksualno nabijene poruke učenici pošto su zajedno pročitali “Pedeset nijansi siva”.

Ilustracija (Foto: Printskrin)

Nastavnik kreativnog pisanja u koledžu Frenklin, Tomas Sterling (24) “udvarao” se učenici (17), a brojni seksualni akti, koje joj je pominjao, na sudu su ocenjeni kao “element fantazije”.
Sterling je prvo pokušao da prikrije seriju eksplicitnih poruka poslatih putem Instagrama, tvrdeći da je samo analizirao gramatiku i sadržaj, korišćen u erotskoj noveli.
Ali je njegova devojka (18) kasnije obavestila nadležne u školi na seriju kompromitujućih fotografija, koje je otkrila na njegovom telefonu, a koje je Sterling razmenjivao sa tinejdžerkom. Devojka ja nešto kasnije vezu i raskinula.
Tomas Sterling je dobio momentalni otkaz. Tokom saslušanja, na sudu je navodno priznao sve navode optužnice, koja ga tereti za period između septembra i novembra 2015. godine.
Za svoje postupke smatra da su bili neverovatno budalasti, ali je i naveo da nije bilo fizičkog kontakta sa devojčicom.
Sterling više ne sme da se vraća podučavanju, pa je pronašao posao kao recepcioner u hotelu.
Po nalogu suda, nastavnik mora da odlazi u rehabilitacioni centar, a i narednih pet godina biće registrovan kao seksualni prestupnik. Pogledajte OVDE erotsku ispovest: Cele večeri su se izmenjivali na meni, držali mi ruke, glavu... Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA