Najnovije

PARLAMENT POSTAJE RIJALITI: Zvezda "Farme" uselila se u Skupštinu!

Dule se uselio u Skupštinu!

Duško Bogdanović (Foto: Jutjub)

Zvezda brojnih rijaliti programa “Farma”, “Veliki brat” i “Put oko Sveta” Duško Bogdanović ušao je u novi “šou program” poznatiji kao parlament!
Čuvenog Duleta smo juče sa sve putnom torbom u ruci, zatekli u zgradi srpskog parlamenta gde je počelo redovno prolećno zasedanje. Zvezda rijalitija je poput većine poslanika odmah po ulasku u zgradu otišla pravo u skupštinski restoran.
- Hrana je odlična, ne znam kakva će biti cena, još mi nisu konobari doneli račun - rekao je odmah na početku razgovora za naš list Duško Bogdan.
- Došao sam sa poslanikom Milijom Miletićem, koji je i predsednik Ujedinjene seljačke stranke. Zajedno smo on i ja za Aleksandra Vučića, glasamo obojica za njega. Skupština je prelepa. Drugi put sam ovde i juče sam bio - kazao je čuveni Dule i dodao da je popularnijih od mnogih narodnih tribuna.
- Poslanik ne mogu da postanem, nemam ja tu školu. Mada, verujem da bi ljudi, ako bih bio na nekoj listi, više glasali za mene nego za neke koji su već poslanici. Mene ljudi mnogo vole, dokazano je to i na “Farmi” - uveren je Bogdanović. On nam je potom otkrio gde se nalazi njegova supruga Radojka, sa kojom je učestvovao u mnogim rijaaliti programima.
- Supruga Radojka je kući, imamo krave, čuvamo ih. Radimo malo poljoprivredu, pa ne možemo oboje da dođemo. Ili ja ili ona. Neko mora da bude kući - kazao je Dule i dodao da će i Radojka uskoro doći u Beograd.
- I nju ću da pošaljem. Ćerka nam radi u Beogradu, pa je red da i ona malo dođe da vidi gde joj ćerka radi. Ne verujem da će Radojka doći u Skupštinu - završava Dule.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA