Najnovije

BEKER POSLAO JASNU PORUKU NOVAKU: Evo šta mu je rekao!

Legendarni nemački teniser i bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker ponovo je poručio da veruje da Srbin može da se vrati na prvu poziciju ATP liste.

Boris Beker (Foto: Jutjub)

Đoković je ove sezone nastavio sa ložim rezultatima iz drugog dela prošle godine. Posle titule u Dohi, Novak je gubio u drugom kolu Australijan opena, četvrtfinalu Akapulka i četvrtom kolu Indijan Velsa, da bi od mastersa u Majamiju odustao zbog povrede lakta.
- ATP lista ne laže. Endi Marej i Novak Đoković su trenutno najbolji, mada ove sezone nisu uspeli da u kontinuitetu igraju na visokom nivou. Uveren sam da Novak može da se vrati na prvu poziciju. Veliki je šampion da ne bi otkrio šta mu je potrebno za to. Imao je težak početak, ali duga je godina - poručio je Beker.
Umesto Đokoviću i Mareju, teniski svet okrenuo se Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu, koji su se sastali u finalu prvog grend slema u sezoni, a potom i u borbi za titulu u Indijan Velsu, a oba turnira osvojio je Švajcarac.
- Ne treba da nas čudi ako igrač, koji u kolekciji već ima 18 Gren slem titula, bude u finalu još jednog. Ne bi me iznenadilo da to bude i Nadal, koji je 14 puta podizao pehare na najvećim teniskim turnirima. Činjenica da su se obojica vratili posle povreda je nešto posebno. Moglo bi da se kaže da Rodžeru pripada današnjica. Izgleda vrlo dobro na terenu i siguran sam da već razmišlja o narednom grend slemu - dodao je Nemac. Pogledajte OVDE Novak objasnio zašto neće igrati u Majamiju! Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA