Najnovije

PAROVIĆ: Boško Obradović ponižava i pljuje u lice onima koji su glasali

Miroslav Parović, prvi čovek "Narodnog slobodarskog pokreta", u otvorenom pismu se obratio lideru pokreta "Dveri", Bošku Obradoviću, isprovociran, kako je rekao "njegovim samoproglašenjem za presuditelja o tome ko je ispravan na političkoj sceni, pa da od njega trpi svakodnevno javno nipodaštavanje i ima potrebu da mu odgovori."

Miroslav Parović (Foto: Narodni slobodarski pokret)

- Ponosan sam što me Boško Obradović ne vidi u svom izmišljenom političkom univerzumu u kome realno može biti samo jedan i to niko drugi do samog Obradovića. O tome najbolje mogu da posvedoče njegovi dojučerašnji koalicioni partneri iz DSS-a koji kao i ja svakodnevno na udaru od strane ovog samozvanca. Nisam deo toga jer nisam spreman da zarad vlasti rušim Srbiju i da se udružujem sa onima koje je NATO instalirao dvehiljadite da iznutra podrivaju društvo i državu. Takođe, nisam deo toga jer odbijam da budem pomodar poput lidera Dveri koji je postajao „srbiza“ kada je Cipras pobedio u Grčkoj, koji je nagovarao svoje pristalice da viču „Boško-Putine“, koji je postao i „srpski Tramp“ onda kada je to bilo medijski atraktivno. Dakle, sve za sekund medijske pažnje i lakih političkih poena, istaknuto je u pismu poslatom našoj redakciji.
Parović dodaje i ovo:
- Danas Obradović poziva da se u RIK-u ne glasa za konačne rezultate izbora i time još jednom dokazuje da on suštinski prezire svakoga i gleda samo sebe. On će glasanjem protiv konačnih rezultata izbora pljunuti u lice milionima građana koji su glasali, kao i desetinama hiljada kontrolora koji su potvrdili da su izbori protekli u relativno korektnim uslovima, a od kojih je više hiljada kontrolora sam Obradović imenovao. Moram da naglasim da niti jedan kontrolor postavljen od strane Dveri nije imao primedbe na tok izbora niti je u bilo kojoj formi RIK-u uložio prigovor niti žalbu pa se postavlja pitanje od koga je Boško Obradović čuo o izbornim neregularnostima ako nije od njegovih ljudi sa izbornih mesta. Rečju, zarad niskih političkih strasti Obradović pljuje i ponižava i ljude koji ga podržavaju, a naloge i informacije prima od nekoga ko po njemu bolje od članova Dveri zna šta su „interesi“ Srbije.
Predsednik NSP na kraju zaključuje da su obojica učestvovali na izbvorima i obojica su izgubili:
- On zato što nije uspeo da odbrani i opravda parlamentarni status ja zato što nisam uspeo da osvojim dodatni politički prostor. Posle izbora ja samodostojanstveno priznao poraz, čestitao pobedniku i sa svojim timom izvlačim pouke kako bih naredni put mogao da budem bolji. Sa druge strane, Boško Obradović se posle izbora poneo bahato, primitivno i neodgovorno. On sada vulgarizuje politiku, udružuje se i sa crnim đavolom samo da ne bi, pre svega sebi, priznao da je poražen. Pročitajte OVDE i zašto Vučić smatra da bi za neku svoju izjavu visio u Briselu kao zastava. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA