Najnovije

ALARMANTAN POZIV ARHIEPISKOPA MARKA: Gori preko 200 crkava, stotinama hrišćanske dece isekli su glave! Molite se, braćo!

Arhiepiskop berlinski i nemački Marko uputio je danas otvoreno pismo svim hrišćanima sa molbom da se mole za hrišćane koji upravo danas stradaju na najnemilosrdnije načine poznate ljudskom rodu.

Arhiepiskop Marko: Molite se protiv svireposti i nasilja progonitelja hrišćanstva (Foto: TV Hram, JuTjub)

Otvoreno pismo arhiepiskopa Marka, vam prenosimo u celosti: Molite se, molim vas! Molite se za crkve u Indiji. 20 crkava je izgorelo prošle noći. Danas hoće da unište više od 200 crkava u provinciji Olisabang. Namerili su da ubiju 200 misionara u toku 24 sata. Svi hrišćani se sklanjaju u sela… Molite se za njih i prosledite ovo svim hrišćanima koje znate u celom svetu. Molite da bi Bog pomilovao našu braću i sestre u Indiji. Kada primite ovo, molim vas, prosledite drugim ljudima. Molim vas, molite se i za 22 hrišćanske misionarske porodice osućene od islamista u Avganistanu. Molim vas, prosledite ovo koliko možete brže, da bi se svi molili. Sada je islamska grupacija ID zauzela Kvaragoš, najveći hrišćanski grad u Iraku. Stotine muškaraca, žena i dece su bili obezglavljeni. LJudi mole za molitve protiv svireposti i nasilja u njihovoj zemlji. Molimo vas nađite jedan minut i pomolite se za njih. Prosledite svim svojim kontaktima da se molitveni lanac ne prekida. Oni mole za posebnu molitvu. Budite uvereni da prinosite molitvu telu Hristivom, posebno kad su u pitanju braća, sestre i deca u Iraku. Ovo hitno saopštenje je "SOS", molim vas. Hvala vam za vaše staranje. Neka Gospod blagoslovi vas i vašu porodicu uvek u vašem životu.
S ljubavlju, Marko, arhiepiskop berlinski i nemački Izvor: Pravda, TV Hram

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Uznemirujući video

Masa Indusa u Olisabangu pali crkvu i hrišćane u njoj 2015:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA