Najnovije

MRŽNJA PREMA ŽRTVAMA: Demonstranti pred Parlamentom cepali slike otetih i ubijenih na Kosmetu (FOTO)

Učesnici večerašnjeg protesta ispred Skupštine Srbije uništili su fotografije sa slikama ubijanih i kidnapovanih lica na Kosovu i Metohiji. Demonstranci koji su se okupili da bi protestvovali zbog navodne izborne kređe cepali su i uništavali delove tzv. zida plača koji su ispred parlamenta postavile porodice stradalih sa Kosova i Metohije.
Ne ulazeći u političku pozadinu protesta, kakva mržnja je potreban da bi se uništavale slike onih koji su mučeni i ubijeni od strane terorista i NATO na Kosovu i Metohije. Da li je ovo odnos okupljenih prema Kosovu i Metohiji, ali i zločinima koji su se dogodili.

Demonstranti su kaasnije nastavili šetnju ka zgradi RTS i Vlade Srbije napadajući državne institucije kamenicama i jajima.

Snimci sa skupa pokazuju da su demonstranti srušili deo ograde na koju su slike bile nakačene i pocepali ih kako bi prišli bliže Skupštini iako je ograda mogla lako da se zaobiđe. Snimak incidenta možete videti OVDE.  O današnjem monstruoznom terorističkom napadu u Sankt Petersburgu pročitajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA