Najnovije

DIVLJANJE USTAŠA SE NE STIŠAVA: Marš kroz centar Zagreba, ore se Tompsonove pesme! (FOTO)

Oko 15.000 ljudi okupilo se danas u Zagrebu u „Hodu za život“, u organizaciji desno orijentisanih nevladinih organizacija i verskih pokreta, a takav skup je održan i u Splitu, gde su učesnici sa razglasa slušali pesme proustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona.

Zagreb (Foto: Pixabay)

Hina navodi da je u hrvatskoj prestonici povorka išla od Trga Franje Tuđmana do Trga bana Jelačića, uz poruku da treba štititi život od začeća do prirodne smrti.
Navodi se da je ovogodišnja povorka održana pod geslom „Za život, porodicu i Hrvatsku“, a Hrvatska biskupska konferencija pozvala je na molitvu za taj događaj.

Povorku su obezbeđivali organizatori i policija, a zaustavljena je nakratko neposredno pre Trga bana Jelačića jer je desetak aktivista koji se protive povorci blokiralo Ilicu sedajući na rutu prolaska učesnika „Hoda za život“.
Nakon intervencije policije, koja je demonstrante uhapsila, povorka „Hod za život“ došla je do Trga bana Jelačića, gde je pripremljen muzički program.

​Hrvatski mediji prenose da je među učesnicima splitske povorke koji su slušali Tompsonove pesme bio i župan Splitsko-dalmatinske županije Zlatko Ževrnja i čelnik županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Ante Sanader, ogrnut zastavom „Hoda za život“. Pogledajte OVDE zbog čega se zaista urušava Makedonija. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte ovde kako su ustaše u ime vere ubijale srpsku decu:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA