Najnovije

Zašto je Zorana Mihajlović poručila Stamatoviću da prestane da izigrava lokalnog šerifa?

Ministarka Zorana Mihajlović poručila je predsedniku opštine Čajetina Milanu Stamatoviću da prestane da izigrava lokalnog šerifa i žrtvu, već da poštuje zakon i podnese svu neophodnu dokumentaciju za izgradnju gondole kako bi dobio građevinsku dozvolu.

Ministarka Zorana Mihajlović (Foto: Jutjub)

Mihajlović je za TV Pink naglasila da je protest grupe građana iz Čajetine ispred zgrade Vlade bio "čisto politički, da nema nikakve veze sa izgradnjom gondole, a dokaz za to je i prisustvo predsednika Dveri Boška Obradovića".
- Da Stamatović zaista želi da gradi gondolu, on bi do sada priložio svu potrebnu dokumentaciju koju predviđa zakona, a ne polovičnu kao do sada, rekla je Mihajlović.
- Nemaju čak ni dokaz da zemljište na kome treba da postave stubove može da izdrži čitav projekat, čak niko nije hteo da im potpiše geomehanički elaborat i kaže, evo ja garantujem da će sve biti stabilno, istakla je i dodala da im je u poslednjem zahtevu za dozvolu nedostajalo čak 19
potrebnih dokumenata.
- Uradite sve što treba po zakonu kao i svi drugi investitori i dobićete dozvolu u najkraćem roku. Gradnja bez dozvole je krivično delo, rekla je ona.
Mihajlović je ponovila da država podržava izgradnju gondole i da je Vlada Srbije projekat gondole proglasila javnim interesom, ali da gondola mora da se gradi po zakonu i da bude bezbedna za građane. 
Pročitajte OVDE o tri moguća scenarija a tiču se vanrednih izbora o kojima se sve više priča.
Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Svađa sa izvođačima radova zbog kašnjenja na Koridoru 11
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA