Najnovije

ZAEV OPTIMISTA U POGLEDU FORMIRANJA VLADE: Pregovori će biti završeni do kraja nedelje

Sve stranke su obećale da će ubrzati proceduru o pregovorima o novoj vladi i u roku od deset dana pregovori će biti završeni, rekao je Zaev.

Zoran Zaev (Foto: time.ikub.al)

Nadam se da će do kraja nedelje završiti pregovore da vlada što pre završi, rekao je lider SDSM i novi mandatar Zoran Zaev Televiziji 24.
Sve stranke su obećale da će ubrzati proceduru o pregovorima o novoj vladi i u roku od deset dana pregovori će biti završeni, rekao je Zaev.
On je potvrdio da dobio poziv od visoke predstavnice  EU  za bezbednost Federike Mogerini i sutra će prisustvovati večeri u Briselu. Zaev je ocenio posetu Mogerini kao odlična prilika da vidi sve lidere u regionu i da razgovaraju o evropskoj perspektivi Makedonije.
Zaev je rekao da će objasniti koliko će nova vlada  raditi na reformama i nada se da će EU podržati napore makedonskih građana za Makedoniju u Evropskoj uniji.
Makedonska televizija „Telma“ objavila je sinoć da se oficir Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i savetnik u Ambasadi Srbije u Skoplju Goran Živaljević nalazio u zgradi Sobranja tokom nereda 27. aprila. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Plusinfo.mk

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako je u Sobranju povređen Zoran Zaev
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA