Najnovije

ZAPALILA INTERNET: Evo zašto je jakna Melanije Tramp šokirala javnost! (FOTO/VIDEO)

Prva dama SAD Melanija Tramp, do sada je dobijala sjajne kritike na račun svog odevanja. Decentna i odmerena, uglavnom nije imala veće modne kikseve.

Elegantna Melanija Tramp (Foto: Sinhua)

Međutim, prateći svog supruga Donalda na Siciliju, gde je učestvovao na samitu Grupe sedam, pojavila se, valjda inspirisana Italijom u jakni s cvetnim dezenom poznate italijanske modne kuće Dolče i Gabana.
I nije taj prolećni koloritni stajling, već cena od "samo" 51.000 dolara, izazvala buru na društvenim mrežama, ali i u američkoj javnosti. Mnogi su ocenili da je veoma neukusno da se toliko potencira neki odevni predmet cene jednog solidnog automobila i da bi Trampovi, ako mogu, trebalo da budu mnogo skromniji.
Da li će to uticati na uspostavljanje njenih boljih odnosa sa kreatorima, tek setimo se da su joj pre inaguaracije mnogi bili tad okrenuli leđa, ne želeći da dizajniraju za nju. Čini se da se sad prosto otimaju, ali im cene ostaju prilagođene Trampovom dubokom džepu i statusu.
Mediji često, kada nemaju bolje informacije, koriste stajling "prvih dama" (poput Dragice Nikolić) da ga iseciraju i pruže uvid javnosti o troškarenju njenih izabranih predstavnika vlasti. Pročitajte OVDE zašto Vašington i Berlin smatraju da je situacija na Balkanu krenula naopako? Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Svi svetski mediji su se bavili cenom Melanijine jakne.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA