Najnovije

VUČIĆ: Verujem u Srbiju, biće to dobro mesto za život

BEOGRAD - Verujem u Srbiju, biće to dobro mesto za život, poručio je danas izabrani predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić (Foto: Jutjub)

"Verujem u Srbiju. Uvek sam verovao u Srbiju i uvek ću verovati u nju", rekao je Vučić na oproštajnoj konferenciji za štampu u svojstvu premijera, te građanima i vladi poručio da veruju u sebe i vole i veruju pre svega u svoju Srbiju.

Podrška građana i želja da se menjamo ključni

Odlazeći premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, na oproštajnoj konferenciji za novinare u svojstvu premijera, da Vlada Srbije ne bi mogla da postigne uspeh bez podrške građana Srbije.
"Ništa baš ništa ne bi od toga bilo da nije bilo građana i njihove podrške, kao i želje da menjamo zemlju i menjamo sebe", rekao je Vučić na pres konferenciji ispred vile Mir.

Nasledniku ostavljam solidnu kasu

Aleksandar Vučić poručio je da nasledniku na čelu vlade ostavlja dobru kasu.
"Nemamo problem sa likvidnošću, sa solventnošću", rekao je Vučić na pres konferenciji i izrazio uverenje da će i sledeća vlada biti disciplinovana u trošenju novca.

Vučić o resorima i prioritetima...

Ugled Srbije je značajno veći nego ranije, ali moramo na tome još mnogo da radimo i na odnosima sa EU, što ostaje naše strateško opredljenje, ali i da jačamo veze sa Kinom, održavamo visok nivo razvijenih odnosa Rusijom, naravno i sa SAD, naveo je odlazeći premijer Aleksandar Vučić na oproštajnoj pres konferenciji.
"Za vojsku i policiju uradili smo neuporedivo više nego u poslednjih 35 godina, i u pogledu naoružavanja i opremanja, i nastavićemo tako, jer nam je potrebna moderna vojska, ali i moderna policija da bi mogla da se obracunava s kriminalom i korupcijom", rekao je Vučić, govoreći o tome kako vidi dalji rad po resorima vlade.

Živ se pojedoh zbog KC Niš

Živ se pojedoh što još nije završen Klinički centar u Nišu, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić, i istakao da generalno nije zadovoljan što u prethodnim godinama nije dovoljno iskorišćen novac za kapitalne investicije.
Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da ga je najviše pogodilo to što će KC Niš biti završen tek za nekoliko meseci.

Gradićemo i dalje puteve i železnice

Vučić je rekao danas, na oproštajnoj konferenciji za novinare u svojstvu premijera, da je izuzetno ponosan na ono što je urađeno na infrastrukturi.
Vučić je, ilustrujući ono što je govorio grafikonima na panoima, sumirao izvedene radove na Koridorima 10 i 11, ističući tunel Manajle, koji će biti dug dva kilometra i najduži u Srbiji, ali i dodao da će se deo od Čacka do Pojata raditi najbrže što je moguće "ključni autoput za Srbiju", koji spaja istok i zapad zemlje.

Region: Ima tenzija,ali problemi barem nisu gurnuti pod tepih

Vučić je najavio da će i kao šef države uložiti mnogo napora u očuvanje mira i stabilnosti u regionu.
Objasnio je da danas dve stvari karakterišu stanje u regionu - da ima mnogo tenzija, ali da su posle mnogo godina problemi jasno izraženi.

Odavno nisam stranački čovek...

O zamrzavanju funkcije u stranci, odnosno na pitanje o statusu u SNS, premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vucić uskoro će precizno informisati građane.
"Uskoro ću saopštiti od kog trenutka neću biti predsednik SNS", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara nakon poslednjeg obraćanja na poziciji premijera.

Budući gradonačelnik da dostigne Malog

Budući gradonačelnik Beograda biće odgovorna i ozbiljna osoba, koja će pokušati energijom i sposobnostima da donekle dostigne Sinišu Malog, izjavio je danas odlazeći premijer Srbje Aleksandar Vučić.
Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da je svestan da ima onih koji sanjaju da će pobediti na nekim izborima i poručio političkim protivnicima da se to neće dogoditi ni naredne godine, na izborima za Skupštinu grada Beograda.
Vučić kaže da će naši vojnici izgledati kao Rambo. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Aleksandar Vučić o Zvezdi i Partizanu
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA