Najnovije

"Nekada je cepao dres, a sada je kao zamrznut!"

U popularnoj kolumni "Sports Illustrated" zvanoj "Mailbag", gde čitaoci šalju svoja pitanja putem e-pošte novinarima, našlo se i pitanje u vezi Novaka Đokovića.

Novak Đoković (Foto: Jutjub)

Ovoga puta tema je bila Rolan Garos, pa se i srpski teniser našao među pitanjima gledalaca.
Gospodin iz Čikaga poslao je "mail" novinaru DŽonu Verthejmu, rakavši da nikada nije bio navijač Novaka, ali je ovo bolno što mu se dešava.
- Nikada nisam ogromni fan Novaka Đokovića (Rafa i Rodžer do smrti), ali ovo je zaista bolno gledati - napisao je navijač, a onda je usledio odgovor Verthejma. 
- Novak će se vratiti. Federer gotovo pet godina nije osvojio nijedan veliki turnir, a onda je osvojio Australiju i sada je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Vimldona. Nadal je tri godine bio bez kasne runde nekog Grend slema, a onda je ubedljivo osvojio Rolan Garos. Jasno je da je trenutno Đokovićeva emocija zamrzunta. Poslednjih sat vremena protiv Tima bilo je mučno gledati, zato što ne očekujete takvu igru od igrača koji je pre cepao majicu na terenu - rekao je DŽon aludirajući na to kako je Novak igrao bez prepoznatljive emocije. Pogledajte OVDE kako će Agasi vratiti novaka na tron. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako se Novak susreo sa Kolindom:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA