Najnovije

SRPSKI DIPLOMATA STRAHUJE: "Žena i MI-6 hoće da me ubiju!"

Posle nevolje sa komšinicom i „špijuniranja šta se dešava u dvorištu i spavaćoj sobi srpskog ambasadora u Lodonu”, usledile su nove glavobolje za dr Ognjena Pribićevića.

London (Foto: Pixabay)

Naš diplomata je pre izvesnog vremena uputio pismo našem ministarstvu spoljnih poslova, u kojem je naveo kako mu je bezbednost ugrožena ne samo od lejdi Hamilton nego i od pripadnika engleske tajne službe Mi-6, koja je, navodno, u saradnji sa njegovom bivšom suprugom.
- Dobili smo dopis od dr Pribićevića i odmah smo isti prosledili našim bezbednosnim službama, jer kada je reč o bezbednosti diplomatskog osoblja, procedura je da se odmah reaguje, kako situacija ne bi eskalirala. Koliko znam, naša služba je daljim proverama utvrdila da nema opasnosti za našeg ambasadora u Londonu, niti drugih neobičnih aktivnosti kada je u pitanju naša ambasada u Londonu. Sada samo ne znam koliko ga je takva konstatacija usrećila, s obzirom na paniku koju je iskazao pomenutim dopisom - naveo je izvor iz Ministarstva spoljnih poslova.
S druge strane, kako navodi dr Ognjen Pribićević, on takav dopis nije poslao u naše ministarstvo spoljnih poslova, jer ne smatra da mu je bezbednost ugrožena.
- To je najobičnija glupost. Znam ja da sam interesantan sada, ali to što ste mi rekli je na najobičnijem nivou estrade. Zaista, da mi je život ugrožen od strane MI-6. Ma strašno. Verujte mi, nikakav dopis nisam poslao - tvrdi Pribićević.
Podsećanja radi, dr Ognjen Pribićević, srpski ambasador u Londonu, uputio je zvaničnu žalbu Forin ofisu zbog namere prvih komšija, lejdi Sofije Hamilton, nekadašnje manekenke, i njenog verenika Hašema Aruzija, bankara, da nadzidaju svoju kuću u Hajd park gejtu, čime bi, kako se navodi u žalbi, praktično ugrozili bezbednost našeg diplomate na Ostrvu.
Istovremeno, žalba koju su, pored našeg diplomate, potpisale i komšije iz ulice, upućena je lokalnim gradskim vlastima, pa ostaje da se vidi, ukoliko komšinica dr Pribićevića zaista dobije dozvolu za nadziđivanje i renoviranje svog doma, hoće li u tom slučaju rezidencija srpskog ambasadora u Londonu „biti izmeštena na sigurniju lokaciju”, mada, kako „Alo!” saznaje, dr Pribićević bi za nekoliko meseci trebalo i da se vrati u zemlju. Pogledajte OVDE kako Rusija i Kina uspostavljaju novi poredak sveta. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako je MI-6 planirala napad na Moskvu:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA