Najnovije

NATO PRAVI KRIZU I ŠALJE VOJSKU U CG: Razotkriveni tajni planovi Zapadnog vojnog saveza!

NATO pakt namerno izaziva političku krizu u Crnoj Gori kako bi imao povod da pošalje stotine specijalaca u tu državu i tako dodatno učvrsti svoj položaj na Balkanu!

NATO vojnici (Foto: Sinhua)

Na ovaj opasan plan zapadne vojne alijanse upozorio je Filip Kovačević, ugledni profesor geopolitike na Univerzitetu San Francisko u Kaliforniji. Prema njegovim rečima, crnogorska vlada i njeni inostrani mentori planiraju haos u Podgorici zato što većina građana ne želi članstvo u NATO.
- Oni planiraju zaoštravanje situacije kako bi posle pozvali NATO da reaguje i tobože zaštiti zemlju. Taj scenario bi doveo do stacioniranja stotina specijalaca u Crnoj Gori, što bi još čvršće ukorenilo NATO na Balkanu. To i jeste suština strategije atlantističkih centara moći: konstantna nestabilnost i strah, jer jedino tako se stanovništvo može držati pod kontrolom... Crnogorska vlada je lutkarsko pozorište, nelegitimna družina koja je privatizovala političke odluke. Na slobodnom referendumu većina građana bi odbacila odluku o ulasku u NATO. Zato referendum nije ni organizovan - rekao je Kovačević u intervjuu za "Sputnik", napominjući da bi i Srbija zbog te situacije mogla da se nađe u problemu. Ni Hrvati neće rusku pomoć za gašenje požara, a šta je njihov "razlog" pogledajte OVDE.
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Marko Milačić: Ne ulazi Crna Gora u NATO nego NATO u Crnu Goru
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA