Najnovije

JEZIVA ISPOVEST MAJKA TAJSONA: Kao malog me silovao matori homoseksualac... A kad sam video dečaka koji je prerezao vrat golubu... (VIDEO)

Čuveni bokser i legenda ovog sporta Majk Tajson otkrio je detalje iz svog života, koje je malo ko znao.

Majk Tajson (foto: Jutjub printskrin)

Tajson je imao teško detinjstvo... odrastao je na ulici, šurovao sa njujorškom bandom, radio mnoge sitne, ali mutne radnje, a takođe je bio  i žrtva seksualnog zlostvljanja.
- Bio sam dečak. On je bio stariji čovek. Tukao me i seksualno zlostavljao. Nikad ga nakon toga nisam video, niti sam kome pričao. Kad sam smogao snage da to uradim, rekli su mi da to ne znači da si manje muškarac jer se dogodilo. Nije mi nelagodno nego to je samo nešto što se dogodilo. Nije imalo velik uticaj na moj život. To sam prebrodio tokom svojih bokserskih dana - rekao je Tajson u intervjuu za američke medije.
Ono što je manje poznato je to da je Tajson bio mirno i povučeno dete, sve dok mu u jednom trenutku nije pukao film.
Naime, jedina strast u mlađim danima bili su mu golubovi, a nakon što je jedan dečak odrubio glavu njegovom omiljenom golubu, Majk se razbesneo i tako pretukao nasilnika da je i sam bio zapanjen snagom kojom je to učinio. Kako kažu biografi, u tom trenutku "prepoznao je grublju stranu svoje ličnosti" i odlučio da se bavi boksom. 
Uspesi u ringu bili su još daleko, a Majkovu snagu zapazili su "žestoki" dečaci iz kraja i uključili ga u bandu. Do svoje 13. već je stekao pozamašan policijski dosije, jer je do tada bio hapšen 38 puta. Kada je sa svega 12 godina uhvaćen u oružanoj pljački, poslat je u popravni dom u blizini NJujorka.
- Nikad nisam video majku koja je srećna zbog mene i zbog stvari koje radim. Znala me jedino kao divlje dete koje trči po ulicama i dolazi kući s novom odećom za koju je znala da nisam platio. Nikad nisam dobio priliku da pričam sa njom ili je upoznam. Profesionalno, to nije imalo nikakav uticaj na mene. Ali me slomilo emocionalno - ispričao je Majk. A ova mišićava lepojka slomila je ruku protivnici, pogledajte OVDE, ako hoćete da čujete "kvrc". Izvor: Alo!

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Boks ili kung-fu: Pogledajte borbu Majka Tajsona i Doni Jena
Trejler za film "Kineski trgovac" sa Majkom Tajsonom
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA