Najnovije

BERIĆ BRUTALNO ISPROZIVAO VUČIĆA: Umobolnik legalizuje Bondstil!

DONBAS - Dejan Berić, srpski snajperista i višestruko odlikovan borac u Donbasu, na Fejsbuku je uputio žestoke poruke predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

Berić (Foto: Jutjub)

Berić optužuje Vučića da legalizuje kriminalne aktivnosti Bondstila, naziva ga umobolnim čovekom i go*netom!  "Čitam nekoliko dana još jedan mudar potez umobolnog Vučka. Jedina realna sila koja može nešto da promeni u Srbiji su ratni veterani, jer su se mnogo puta pokazali na delu. Da ne ratuju za političare i da se dižu za svoju zemlju. Uz redovno ponižavanje u institucijama, kupovinu lidera (nažalost pedera koje možeš kupiti ima i u veteranima) došli su na fenomenalnu ideju. Sada prodaju Kosovo za Spomenice i ulice." - piše Berić.
"Niko se nije zapitao zašto se tek  sada dešava to u vezi spomenica??? Interesantno je da su one samo za borce sa Košara, a ne za sve koji su branili granicu. Nema lakih pozicija na liniji, ima samo teških i težih." - ističe ovaj srpski borac.
"Međutim pre par meseci su se počeli veterani organizovati i onda nova podela i to baš u vreme kada planira to go*no da preda Kosovo Šiptarima i legalizuje trgovinu narkoticima kroz bazu Bondstil u pravcu Evrope i trgovinu organima kroz Bondstil u pravcu Turske i Saudijske Arabije." - ističe Berić.
"Ne treba zaboraviti da je i ministarstvo odbrane naše zemlje predato takođe u ruke NATO paktu, kako drugačije objasniti njihov centar koji se nalazi upravo u ministarstvu odbrane." - piše on i dodaje da to "znači da opozicije u Srbiji nema, jedino što imamo realno su veterani i sada su i njih razjedinili". "Da nije loše za Srbiju moglo bi se reći da je Vučko idealan strateg, šteta što tu svoju umobolnu strategiju ne sprovodi za neprijatelje Srbije. Uh, ja zaboravio, pa oni su ga i namestili na mesto rukovodećeg i oni ga i plaćaju." - kaže Berić u svom kratkom komentaru na Fejsbuku. "Ponekad mi je stvarno žao što metak ne može da leti dve hiljade kilometara!" - zaključuje Berić pomalo pretećim tonom. Pročitajte OVDE šta je Šojgu poručio! Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

BONUS VIDEO

Pogledajte šta Berić priča o svojim iskustvima u Donbasu 
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA