Najnovije

POD MAČ BATO PREVAZIŠAO SEBE: Ovako bi izgledala borba Skenderbega i tiranosaurusa (VIDEO)

Miroljub Petrović još jednom je bio gost produkcije "Balkan info" gde je, između ostalog govorio, i o dinosaurusima iznoseći tvrdnje da su ljudi i dinosaurusi živeli istovremeno na planeti zemlji. Petrović je pristalica kreacionističke teorije i odbacuje ideje evolucije.

Tiranosaurus, Petrović i Skenderbeg (Foto: Jutjub)

Odgovarajući na pitanja novinara Teše Tešanovića, Petrović je analizirao da li bi Skenderbeg mogao da porazi tiranosaurusa u borbi jedan na jedan. Petrović je objasnio da je Skenderbeg bio jako snažan i imao ogromnu sablju. - Ajde da zamislimo situaciju da nailazi tiranosaurus a jaše Senderbeg na konju, ja mislim da kada bi ga Skenderbeg zviznuo kopljem kroz glavu da bi ovaj pao mrtav - rekao je Petrović i dodao da bi "tiranosaurus mnogo loše prošao" u duelu sa Skenderbegom.

- Da ste vi Skenderbeg i hoćete da napadnete tirnosaurusa koje su slabe tačke? - upitao je novinar "Balkan info" Teša Tešanović. - To je ogromna životinja, on je jak, gde god da ga pogodite  to je kao da ga bodete čačkalicom. Slaba tačka je da ga zvizneš u glavu, ali znaš koja snaga treba, znaš kolku on glavu ima - objasnio je Petrović. Petrovićevo analiziranje dinosarusa i Skenderbega je na samom početku emisije ali opis borbe kreće od 13 minuta.  Kako strane ambasade kontrolišu RTS pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Urednik Tabloida Milovan Brkić kritikuje režim Aleksandra Vučića.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA