Najnovije

TRIFUNOVIĆ PRETIO NAPREDNJACIMA: : "Proći ćete kao ..."

Trifunović poručio naprednjacima da će kada padnu sa vlasti proći kao linčovani direktor RTS-a Dragoljub Milanović.

Sergej Trifunović (Foto: Jutjub)

Glumac Sergej Trifunović uputio je na društvenoj mreži Tviter užasne pretnje pristalicama SNS-a i naveo da će ih razvlačiti po ulicama. Političari, šokirani pretnjama poznatog glumca, podsećaju da ovo nije prvi put da se pristalicama naprednjaka preti nasiljem.
Naime, Sergej Trifunović, glumac i pristalica bivšeg predsedničkog kandidata Saše Jankovića, ponovo divlja na društvenoj mreži Tviter. Posle skandaloznih navoda da će se „popišati predsedniku na grob”, glumac nastavlja da se sa političkim neistomišljenicama obračunava na brutalan način.
On je pristalicama Srpske napredne stranke poručio da će ih razvlačiti po ulicama kada za to dođe vreme...
- Botovi: kad ovo prođe, gledajte da uništite sve tragove svojih lažnih profila, sve što ukazuje na pravi identitet. Razvlačiće vas po ulicama - napisao je Trifunović u svom statusu na Tviteru i tu se nije zaustavio.
- Ko god vas, botiće, bude razvlačio, razvlačiće vas. Nije se ni Milanović pitao u onoj tarapani ko ga je sve šutnuo u glavu! - napisao je on.
Milenko Jovanov, potpredsednik SNS-a, komentarišući skandalozan ispad Sergeja Trifunovića podsetio je da ovo nije prvi put da se preti nasiljem.
- Ni najmanje ne sumnjam da bi pripadnici lažne elite želeli da se fizički obračunavaju sa svima koji ne misle kao oni. Nije ovo prvi put da prete nasiljem. To pokazuje da su priče o tome kako oni žele demokratiju lažne, jer je jasno da oni žele da sukobima i nemirima dođu na vlast, jer su shvatili da ih narod neće, ali sam uveren da će država znati da zaštiti red i mir i bezbednost građana - kazao je Jovanov.
Poslanik Marijan Rističević je istakao da je ta nasilnička demokratija tekovina te takozvane elite.
- Za njih je promena vlasti silom demokratija, a pobeda na izborima diktatura. Posle zapišavanja grobova i vređanja mrtvih majki, ništa više me ne može iznenaditi od pripadnika „pokreta slobodnih gliserdžija“. NJihovi planovi su, izgleda, da nas Sergej bije, a njegov šef Janković miluje po kosi. Moj odgovor tim „finim, kulturnim i vaspitanim” je: „Batina koju čekate ima dva kraja” - kazao je za Rističević. Pogledajte OVDE šta je Dačić rekao o svom povlačenju. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako je Trifunović govorio na Jankovićevoj konvenciji:

Bonus video

Braća Trifunović o protestima i izborima:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA