Najnovije

ARKANOVA ĆERKA JE BILA DO LUDILA ZALJUBLJENA U KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Trebalo je da se venčaju, ali onda je sve upropašćeno! (FOTO)

Anđela je završila Bogoslovski fakultet, nedavno je objavila zbirku pesama, a nekada je bila ludo zaljubljena u Kristijana Golubovića.

Kristijan Golubović (Foto: TV Pink)

"Sedela sam sa Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio", izjavila je tada Anđela, a i Kristijan je za medije rado govorio o njoj.

"Kad je Anđela prvi put došla da me poseti, nastala je prava panika. Ceo zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna", rekao je Kristijn, koji je Anđelu opisivao kao „emotivnu, patrijarhalnu devojku“, a iz milošte ju je zvao mali Arkan.
2001. mediji su pisali kako Kristijan najavljuje i svadbu sa Arkanovom ćerkom, ali do toga nije došlo, a Golubović je totalno promenio priču.
Iako se tad pričalo da je to ozbiljna veza, Kristijan je prošle godine na televiziji pričao da oni nikada nisu ni bili u šemi.
Ona je bila mlada i zaljubljena, ali ta ljubav nije bila moguća jer je Kristijan već imao ženu.
Legija poručio Morini da će ga robijašije*ati čim stigne. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jedan stoti deo jednog treninga Kristijana Golubovića
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA