Najnovije

OBRADOVIĆ ŽESTOKO PO ŠEŠELJU: On se stavio u Vučićevu službu, često mi poslanici iz redova SRS...

Lider Dveri Boško Obradović žestoko je napao lidera SRS Vojislava Šešelja. Obradović je u emsiji gde je najavljivao antirežimski protest u subotu govorio o lažnoj opozicije u koju se svrstao i Šešelja, optužujući ga za saradnju sa Aleksandrom Vučićem.

Boško Obradović i Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

 - Vojislav Šešelj nakon povratka iz Haškog tribunala se stavio u funkciju lažne opozicije i napašće svakoga na političkoj sceni izuzev jedne osobe koja se zove Aleksandar Vučić. To smo vidile i u Skupštini i van nje. Oni očito imaju neki dogovor o nenapadanju, ne znam koja je cena toga dogovora ali znam da se i time blokira jedan snažni opozicioni kapacitet koji postoji u redovima radikala - rekao je Obradović gostujući u emisiji produkcije "Balkan info". Obradović je rekao da su svi časni radikali protiv Aleksandra Vučića  da mu u Skupštini prolaze čak i poslanici SRS i čestitaju na govorima u kojima kritikuje režim. - Dešava se često da mi poslanici iz redova SRS čestitaju na nekom govoru protiv Vučića. To se zaista dešava, ljudi su iskreni, smatraju da je to pravi pravac koji nažalost ne mogu da realizuju kroz svoju stranku - objasnio je Obradović. On je rekao da nije normalno da je Šešelj nakon pobede nad Haškim tribunalom stao u službu Aleksandra Vučića koji mu je uništio stranku. Zamenik predsednika SRS i narodni poslanik Nemanja Šarović žestoko je odgovorio na prozivke Obradovića za koga kaže da je opsednut Šešeljem.

- Obradović je opsednut Šešeljem i neprestano izmišlja gluposti. Boška je Vučić uveo u Parlament a režimska većina je glasala za to. Posle izbora je, za razliku od SRS, izrazio spremnost da uđe u naprednjačku Vladu. Kada se nudio Vučiću nije mu smetao ni Briselski sporazum ni sve  drugo. Postoji velika sličnost između Velje Ilića i Boška Obradovića, kada je reč o njihovoj koristi onda su kao male mace i nemaju problem sa Vučićem - ukazao je Šarović. Šarović je rekao da se program SRS nije menja od osnivanja stranke dok Boško Obradović dnevno menja politiku koju zastupa. - Mi nemamo problem u stranci ali on ima, menja program svakodnevo, danas je rusofil sutra se od toga ogradi, jedan dan je srpski nacionalista a već sutra dovede Ivana Pernara u Skupštinu, danas je protiv parade ponosa a sutra se grli sa Čedom Jovanovićem, Vukom Jeremićem i Sašom Jankovićem koji su glavni promoteri homoseksualizma u Srbiji - objašnjava Šarović. Šarović kaže da je Obradović u svakom televizijskom duelu "dobio po ušima" i da sad sme da napada radikale i Šešelja samo kada nisu prisutni. - Kada se sreo sa Šešeljem na sajmu knjiga i kada je, na sopstveni zahtev dolazio u SRS da razgovara sa njim bio je toliko snishodljiv da je nama koji smo bili prisutni bilo jako neprijatno. Boško Obradović je čovek sa 1000 ideologija i 1000 lica - brutalan je Šarović. Na pitanje da li su mu on ili drugi poslanici SRS prišli da čestitaju na govorima kako Obradović tvrdi, Šarović odgovara: - Mi kad njega kad vidimo padamo od smeha. Nama prilaze poslanici Dveri se žale na autokratski način kojim vodi stranku i na Obradovićev luksuzan stil života i odevanja koji ne može da bude na osnovu plate koju prima. Boško Obradović je novi Čedomir Jovanović političke scene. Jovanović je počeo kao beogradski gilipter krivih zuba a sada ima miliona, Boško se pojavio kao prividno pošteno i patrijarhalno vaspitano seljače, a danas sarađuje sa onima koje je najviše kritikovao. Najveća mu je briga da ga građani Srbije ne vide dva puta u istom odelu i sa istom kravatom. Kako je Šešelj žestoko napao režim pogledajte OVDE. Zašto pojedine desničarske organizacije ne podržavaju protest Dveri i "Zdrave Srbije" saznajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa Vojislavom Šešeljem.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA