Najnovije

Severna Koreja prikazala kako uništava američki nosač aviona! (VIDEO)

Pjongjang je objavio seriju fotografija i video-kolaža na kojima severnokorejske rakete „uništavaju“ američke bombardere i nosač aviona „Karl Vinson“, saopštila je agencija Jonhap.

Kim DŽong Un (Foto: Jutjub)

Video objavljen na sajtu „DPRK Today“ počinje isečkom govora američkog predsednika Donalda Trampa pred vojnicima u bazi „Endrjuz“ u Merilendu. Dalje su prikazane fotografije bombardera B-1B i lovaca F-15C, koje se pomoću kompjuterske grafike „uništavaju“ raketama. Na sličan način severnokorejska podmornica „napada“ nuklearni nosač aviona „Karl Vinson“.  
Snimak se pojavio brzo nakon što su bombarderi američke avijacije u pratnji lovaca proleteli u međunarodnom vazdušnom prostoru duž obale Severne Koreje, približavajući se granici demilitarizovane zone.
Američki predsednik je u svom prvom obraćanju sa govornice UN zapretio da će potpuno uništiti Severnu Koreju. On je takođe za lidera te zemlje Kim DŽong Una rekao da je „raketaš u samoubilačkoj misiji“. Kim DŽong Un odgovorio je američkom predsedniku ličnom izjavom u kojoj je zapretio da će „ukrotiti Trampa vatrom“. Pentagon je let bombardera nazvao „demonstracijom odlučnosti“ i bogatog arsenala „vojnih opcija“. Pogledajte OVDE kako je Tramp uvredio Kima. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako izgleda severnokorejsko vazduhoplovstvo:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA