Najnovije

UKRAJINCI POBEGLI GLAVOM BEZ OBZIRA: Neočekivan ulov Sirijske armije u Deir Ez Zoru! (VIDEO)

Sirijska armija nastavlja operacije čišćenja Deir Ez Zora sa obe strane Eufrata, a tom prilikom dolazi i do neverovatnih otkrića na položajima koje su do tada držali teroristi svih boja priključeni Islamskoj državi.

Ukrajinci beže od Rusa i u Siriji (Foto: JuTjub)

Tokom čišćenja Kušama, najisturenijeg mesta koje je SAA zauzela na istočnoj obali Eufrata, sirijski vojnici ušli su u kuću iz koje teroristi nisu stigli da ponesu čak ni cigarete ili telefone. Kuću punu ručnog naoružanja, očigledno su, do dolaska Sirijske armije držali ukrajinski dobrovoljci u redovima "Kalifata", koji su iza sebe ostavili ukrajinsku zastavu, ukrajinske novine, cigarete... Ovo otkriće, još jednom pokazuje da većina agresorskih ideologija na svetu poseduje zajedničko izvorište, koje najekstremnije pojedince lako prebacuje sa jednog na drugo otvoreno žarište. U ukrajini gori najveće skladište artiljerijske municije u toj zemlji. Prizore spektakularnog vatrometa koji već dva dana ne uspeva da zaustavi više od 1.200 ljudi, pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Gde su ukrajinski ekstremisti, tu je i američko naoružanje. Pogledajte kolekciju američkog oružja zaplenjenog od terorista Islamske države:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA